fbpx

Χειμερινοί Κορασίδων / Παίδων Α’: Πρωταγωνιστής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με δύο χρυσά

Χειμερινοί Κορασίδων / Παίδων Α’: Πρωταγωνιστής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με δύο χρυσά

Με δύο χρυσά μετάλλια στους δύο από τους τρεις τελικούς των αγωνισμάτων του event, ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης αναδείχθηκε πρωταγωνιστής στους Χειμερινούς Αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που έγιναν το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο “Αντώνης Πεπανός” της Πάτρας.

Αναλυτικά:

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό, στον τελικό του αγωνίσματος που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (14/1).

Την ομάδα του ΑΝΟΜ που βαθμολογήθηκε με 278,9474 β. για την πρωτιά αποτελούσαν οι Ζ. Βασβατέκη, Γ. Ζαγγανά, Α. Καραγιάννη,  Δ. Κωστοπούλου, Μ. Παπαδάκη, Η. Ράπτη, Θ. Σπυράκου, Δ. Τσάπραλη (αναπλ. Δ. Βασιλοπούλου, Χ. Καρακώντη).

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΚΟ Ηρακλείου με 262,3205 β. και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων 229,8950 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ελεύθερο Ομαδικό, με όλες τις συνθέσεις ΕΔΩ.

Οι τελικοί του Ελεύθερου Ντουέτου και του Μικτού Ελεύθερου Ντουέτου έγιναν το Σάββατο (13/1), πρώτη μέρα των Χειμερινών Αγώνων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων – Παίδων Α’, στο κολυμβητήριο “Αντώνης Πεπανός” της Πάτρας.

Το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ντουέτο κατέκτησαν οι Γεωργία Μυρτώ Ζαγγανά / Αναστασία Καραγιάννη του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 283,7301 βαθμούς. Ασημένιες ήταν οι Η. Ράπτη / Δ. Τσαπραλή, επίσης του ΑΝΟΜ και χάλκινες οι Μ. Κασβίκη / Φ. Χρυσού της ΣΚ Ροή.

Στο Μικτό Ελεύθερο Ντουέτο πρώτευσαν οι Μ. Αμεραλή / Σ. Κουκουσέλης Φουσκής του ΝΟΒΑ. Στη δεύτερη θέση οι Α. Δελισταμάτη / Μ. Κρίτσας (ΝΟΒΑ) και στην τρίτη οι Κ. Γκουζέλη / Ε. Κοσμίδης του Οδυσσέα Θεσσαλονίκης.

Την πρωτιά στις φιγούρες πήρε η Ι. Καραβασίλη (Υάδες).

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος