fbpx

Ντουντουνάκη στο Apexsports.gr: «Πρώτα θέλω να ξεπερνώ τον εαυτό μου» (video)

Ντουντουνάκη στο Apexsports.gr: «Πρώτα θέλω να ξεπερνώ τον εαυτό μου» (video)

Η Άννα Ντουντουνάκη ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα της χτεσινοβραδινής γιορτής του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου για την απονομή των βραβείων στους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού το 2023.

Ήταν στην τριάδα των επικρατέστερων αθλητριών για τον τίτλο της καλύτερης της χρονιάς, αλλά έλαβε και τιμητική διάκριση από τον ΠΣΑΤ τόσο για τις σπουδαίες επιτυχίες της στην κολύμβηση, όσο και «γιατί αποτελεί πρότυπο και εκτός πισίνας, καθώς ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως δικηγόρος και τις μεταπτυχιακές σπουδές της σε “Commercial and Corporate Law” στο University of London».

ΠΣΑΤ / 70η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 2023 (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Το Apexsports.gr είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την 28χρονη Χανιώτισσα μετά το τέλος της εκδήλωσης. Η καλύτερη Ελληνίδα κολυμβήτρια της εποχής της δεν έκρυψε τη μεγάλη της χαρά για το ιδανικό φινάλε στη χρονιά με τον ευρωπαϊκό τίτλο στα 50μ. πεταλούδα και το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα 25άρας πισίνας.

«Τα δύο μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αποτελούν κίνητρο για τη συνέχεια μαζί με τη δουλειά, που κάνω με τον προπονητή μου. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, εύχομαι να τα πάμε πολύ καλά», τόνισε η Ντουντουνάκη. Ευχαρίστησε τους αθλητικούς συντάκτες για την τιμή που της έκαναν και για το… πείσμα, που έχει βάλει να πετύχει στα επόμενα μεγάλα ραντεβού και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, υπογράμμισε: «Είμαστε σε περίοδο πολύ έντονης προπόνησης. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι πρώτα θέλω να ξεπερνώ τον εαυτό μου και να καταρρίπτω προηγούμενες επιδόσεις μου».

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις της Ντουντουνάκη στο Apexsports.gr

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος