fbpx

Γκολομέεβ: «Θέλω πολύ αυτό το μετάλλιο στο Παρίσι του χρόνου γιατί μου λείπει» (vid)

Γκολομέεβ: «Θέλω πολύ αυτό το μετάλλιο στο Παρίσι του χρόνου γιατί μου λείπει» (vid)

Την 7η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα κατέλαβε ο Κριστιάν Γκολομέεβ και έφυγε για το Παρίσι, όπου θα διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.

Οπως τόνισε στην ΕΡΤ μετά τον τελικό, φέτος είναι μία μεταβατική χρονιά καθώς εστιάζει στο Παρίσι, αφού εκεί θέλει να πάει απόλυτα έτοιμος για να πάρει το Ολυμπιακό μετάλλιο που λείπει από την συλλογή του.

«Είμαι ευχαριστημένος. Ηταν καλή προσπάθεια και σίγουρα δεν ήρθα εδώ απόλυτα προετοιμασμένος. Χτίζουμε για το Παρίσι. Δεν με πειράζει η 7η θέση, δεν με ενόχλησε που δεν το πήγα και τόσο καλά. Πιστεύω στους προπονητές μου και συνεχίζουμε ώστε στο Παρίσι να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο» είπε αρχικά.

«Ήμουν λίγο μουδιασμένος στα τελευταία μέτρα της κούρσας. Μου έλειψε αυτή η εύκολα ταχύτητα που λέμε. Αλλά θα το δουλέψουμε. Θα εστιάσουμε σε λεπτομέρειες. Θέλω πολύ αυτό το μετάλλιο στο Παρίσι του χρόνου γιατί μου λείπει. Θέλω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα», πρόσθεσε ο Γκολομέεβ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Κ. Γκολομέεβ: «Θέλω μετάλλιο στο Παρίσι, είναι το όνειρό μου»”,”description”:”Ο Έλληνας κολυμβητής μίλησε για την επίδοσή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Fukuoka και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNy8yOS8xMS8zNF81MF82NGM0Zjk1YTU0NDQzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M22S”,”uploadDate”:”2023-07-29T11:36:55.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cueme9jmynnt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”expires”:”2023-12-31T22:00:00.000Z”,”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος