fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ Φουκουόκα: Δύο Ελληνίδες ανέβασαν την Αυστρία στην κορυφή του κόσμου (pics, vid)

Παγκόσμιο Α/Γ Φουκουόκα: Δύο Ελληνίδες ανέβασαν την Αυστρία στην κορυφή του κόσμου (pics, vid)

Στο υψηλότερο σκαλί του παγκόσμιου βάθρου των νικητριών ανέβασαν την Αυστρία δυο σπουδαίες αθλήτριες με ελληνική καταγωγή, οι αδερφές Άννα Μαρία και Μαρίνα Ειρήνη Αλεξανδρή, που κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον Τελικό του Ελεύθερου του 20ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος Α/Γ στη Φουκουόκα.

Οι δύο Ελληνίδες είχαν την καλύτερη επίδοση στο εν λόγω αγώνισμα και πέτυχαν τη μεγαλύτερη επιτυχία στην έως τώρα καριέρα τους, συγκεντρώνοντας μάλιστα 255,4583 βαθμούς, αφήνοντας με μικρή διαφορά στη δεύτερη θέση τις αδερφές Γουάνγκ, που πήραν 255,2480 βαθμούς.

Οι Άννα Μαρία και Ειρήνη Μαρίνα Αλεξανδρή, οι δύο από τις τρεις τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή από τον Βόλο, έχοντας φύγει προ δεκαετίας από τη χώρα με αρκετά παράπονα από τους τότε υπεύθυνους του αθλήματος, συνέχισαν την σκληρή δουλειά τους στην Αυστρία, αποκτώντας την αυστριακή υπηκοότητα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Παγκ. Υγρού Στίβου – Καλλ. Κολύμβηση | Συγκλονιστικές και ΧΡΥΣΕΣ οι αδερφές Αλεξανδρή!”,”description”:”Οι αδερφές Αλεξανδρή έκαναν το τέλειο πρόγραμμα και συγκέντρωσαν 355,4583 βαθμούς.”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNy8yMC8xMi8wNF8wNV82NGI5MjJiNTFmNjdmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M11S”,”uploadDate”:”2023-07-20T12:07:44.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cu6yfph1k8w1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”expires”:”2023-12-31T21:59:00.000Z”,”regionsAllowed”:”GR”}

Μετά από πολλές δυσκολίες και σκληρή δουλειά, είχαν πολλές κατακτήσεις μεταλλίων και διακρίσεις σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, και σήμερα κατάφεραν να προσθέσουν την κορυφαία επιτυχία στο παλμαρέ τους, “σκαρφαλώνοντας” στην κορυφή του κόσμου.

Φυσικά, αυτή η επιτυχία κάνει πολύ υπερήφανη τόσο την οικογένειά τους, όσο και τον Βόλο, ανεξάρτητα αν αυτή η διάκριση πανηγυρίζεται από τα Αυστριακά χρώματα και την Αυστρία ως χώρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος