fbpx

Μίτινγκ Μασσαλίας: Καλό ξεκίνημα για Χρήστου και Γκολομέεβ

Μίτινγκ Μασσαλίας: Καλό ξεκίνημα για Χρήστου και Γκολομέεβ

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Απόστολος Χρήστου, ξεκίνησε πολύ καλά τις προσπάθειές του στο «Open Mediterranee», καθώς προκρίθηκε στον τελικό των 100μ ύπτιο του διεθνούς κολυμβητικού μίτινγκ που γίνεται στη Μασσαλία της Γαλλίας.

Στους προκριματικούς του αγωνίσματος, το μεσημέρι Κυριακής (12/3), ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 56.42 και προκρίθηκε στην τελική 8άδα. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής, στις 19:30 (ώρα Ελλάδας).

Ο Απόστολος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε παγκόσμιο επίπεδο και αναμένεται εύκολα, αργά ή γρήγορα, να εξασφαλίσει το όριο για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι το 2024. Το όριο στα 100 ύπτιο είναι 53.74.

Την έβδομη επίδοση στα προκριματικά των 50μ ελεύθερο κατέλαβε, εξάλλου, ο κορυφαίος σπρίντερ μας και ασημένιος παγκόσμιος πρωταθλητής Κριστιάν Γκολομέεβ, στο ίδιο κολυμβητικό μίτινγκ στη Μασσαλία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέτυχε επίδοση 22.82 και θα αγωνιστεί το απόγευμα της Κυριακής στις ημιτελικές και τελικές σειρές του αγωνίσματος. Θυμίζουμε ότι το ολυμπιακό όριο για τον μεγάλο αυτό έλληνα κολυμβητή είναι στο συγκεκριμένο αγώνισμα 21.96. Ένα όριο που δεν μπορεί να πιάσει, λόγω κανονισμών, στο συγκεκριμένο μίτινγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος