fbpx

ΚΟ Πειραιά: Παρθενική κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας μετά την επανίδρυση (pics)

ΚΟ Πειραιά: Παρθενική κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας μετά την επανίδρυση (pics)

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στην πανοραμική και κατάμεστη αίθουσα των εγκαταστάσεων του ΝΑΣ, με θέα το Μικρολίμανο, ο Κολυμβητικός Όμιλος Πειραιά, ο ιστορικός σύλλογος που ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ΚΟΕ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Τα τελευταία χρόνια το σωματείο επανιδρύθηκε και λειτουργεί το κολυμβητικό του τμήμα που δραστηριοποιείται στον Πειραιά υπό την προεδρία του Απόστολου Μπουκουβάλα και των συνεργατών του στο Διοικητικό Συμβούλιο και υπό την προπονητική καθοδήγηση του Νίκου Σίδερη.

Στην όμορφη τελετή βραβεύτηκαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες που έχουν ήδη διακρίσεις με το σκουφάκι του ΚΟΠ, αλλά και ο προπονητής τους. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος Απόστολος Μπουκουβάλας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος και βασικός χορηγός Γιώργος Ξάνθης.

Ανάμεσα στις υψηλές παρουσίες ήταν αυτή του υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδου, του μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και έφορου κολύμβησης Νίκου Ξυλούρη, ενώ παρέστησαν βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αθλητικοί παράγοντες, προπονητές, εκπρόσωποι του Τύπου, γονείς και πλήθος κόσμου.

Βλέπετε, πάνω και κάτω, σχετικό φωτορεπορτάζ

Δείτε και την ανάρτηση στο fb με την ανακοίνωση με το φωτογραφικό του ΚΟΠ:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος