fbpx

Παγκόσμιο 25άρας: Θρίλερ με τη συμμετοχή του Απόστολου Χρήστου στον τελικό των 50μ ύπτιο – Πέφτει σε μπαράζ

Παγκόσμιο 25άρας: Θρίλερ με τη συμμετοχή του Απόστολου Χρήστου στον τελικό των 50μ ύπτιο – Πέφτει σε μπαράζ

Σε αγώνα μπαράζ (κατάταξης) θα διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό των 50μ ύπτιο, στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στη Μελβούρνη, ο Απόστολος Χρήστου, καθώς οι ημιτελικοί εξελίχθηκαν σε θρίλερ όσον αφορά την πρόκριση στην 8άδα.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστου κολύμπησε στην πρώτη ημιτελική σειρά, όπου πήρε την 5η θέση με 23.05, όπως ο Καναδός Χαβιέρ Αζεβέδο. Μετά και τη διεξαγωγή της δεύτερης ημιτελικής σειράς ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης κατετάγη 8ος, μαζί όμως με τον Αζεβέδο και με τον Αμερικανό Άρμστρογκ που έκανε επίσης 23.05 στη δεύτερη σειρά.

Έτσι οι τρεις τους θα διεκδικήσουν τη μια θέση που απομένει για να κλείσει η 8άδα του τελικού, σε αγώνα κατάταξης μεταξύ τους (μπαράζ) τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/12) στην ενότητα των προκριματικών. Update: Την τελευταία στιγμή ο Αζεβέδο αποφάσισε να αποσυρθεί και στο μπαράζ θα μετέχουν μόνο οι Άρμστρογκ και Χρήστου.

Με τον καλύτερο χρόνο των ημιτελικών προκρίθηκε στον τελικό ο 18χρονος Αυστραλός Άιζακ Άλαν Κούπερ με 22.52, που είναι και ρεκόρ Ωκεανίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος