fbpx

ΚΟ Πειραιά: Προοδεύουν γρήγορα τα δελφίνια του (pics)

ΚΟ Πειραιά: Προοδεύουν γρήγορα τα δελφίνια του (pics)

Μετά τον θετικό αντίκτυπο που προκάλεσε η εκδήλωση για την επανίδρυση του Κολυμβητικού Ομίλου Πειραιά, εξίσου εντυπωσιακή είναι και η γρήγορη πρόοδος των κολυμβητών και κολυμβητριών του, σε αγωνιστικό επίπεδο, γεγονός που διαπιστώνεται και από την πρόσφατη παρουσία τους στους Αγώνες Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) 5000μ και στο 6ο Διεθνές Τρόπαιο Κολύμβησης Παναθηναϊκού ΑΟ – TYR, υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής προπονητή Νίκου Σίδερη.

Στον Αγώνα Μεγάλων Αποστάσεων που διεξήχθη στις 26/11 στο ΟΑΚΑ, ο ΚΟ Πειραιά συμμετείχε στα 5 χλμ. με δύο κολυμβητές, τον Γρηγόρη Ντρέτσιο και τη Μελίνα Καραμπά, οι οποίοι σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις.

Στο 6ο Διεθνές Τρόπαιο του Παναθηναϊκού ΑΟ, όπου δεν συμμετείχαν όλοι οι αθλητές του Ομίλου λόγω ασθενείας, η Μελίνα Καραμπά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 1500μ ελεύθερο, με επίδοση που – μαζί με εκείνη στα 5000μ στον παραπάνω αγώνα OWS – πληροί τα κριτήρια για την ένταξή της στην Προεθνική Ομάδα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) Εφήβων – Νεανίδων 2022-23, η Ελίνα Αμπελιώτη Παναγοπούλου, ήδη μέλος της Προεθνικής Ομάδας Κολύμβησης Β΄ 2022-23, κατέκτησε 5 μετάλλια (2 χρυσά και 3 αργυρά), ενώ ο Γρηγόρης Ντρέτσιος βελτίωσε όλους τους ατομικούς του χρόνους.

Όλοι οι αθλητές ανέβηκαν θέση στην κατάταξη της κατηγορίας τους στα αγωνίσματα που συμμετείχαν, ενώ στη γενική βαθμολογία ο ΚΟΠ κατέλαβε τη 18η θέση σε σύνολο 44 ομάδων στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και την 9η θέση στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α σε σύνολο 35 ομάδων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος