fbpx

6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού: Το απόγευμα του Σαββάτου (16:00) η υποδοχή των παγκόσμιων αστέρων

6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού: Το απόγευμα του Σαββάτου (16:00) η υποδοχή των παγκόσμιων αστέρων

Ειδική εκδήλωση για την υποδοχή των παγκόσμιων αστέρων Ράιαν Λόχτι και Μάικλ Άντριου στο ΟΑΚΑ έχει ετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή του μίτινγκ “6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού”

Το απόγευμα του Σαββάτου (3/12), στις 16:00, αναμένεται να φτάσουν στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ οι Αμερικανοί Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές Ράιαν Λόχτι και Μάικλ Άντριου, προκειμένου να αγωνιστούν στο Star Event που διοργανώνεται στο πλαίσιο του κολυμβητικού μίτινγκ “6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκός TYR”.

Πλήθος από νέους κολυμβητές και κολυμβήτριες και παιδιά αναμένεται να προσέλθουν για να συνομιλήσουν μαζί τους και να πάρουν ένα αυτόγραφο, σε ειδική εκδήλωση που ετοίμασε για την υποδοχή τους η οργανωτική επιτροπή.

Οι δυο παγκόσμιοι αστέρες Ράιαν και Μάικλ θα υπογράψουν αυτόγραφα και για το κοινό που θα προσέλθει να δει τους αγώνες στα περίπτερα της ΤΥR που βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο της πισίνας. 

Αυτόγραφα θα υπογράψουν σε διπλανό περίπτερο του Παναθηναϊκού και οι κορυφαίοι της ελληνικής κολύμβησης, που φορούν το πράσινο σκουφάκι, Νόρα Δράκου, Άννα Ντουντουνάκη, Χρήστος Κατραντζής και Κρίστιαν Γκολομέεβ.

Τα αγωνίσματα του Star Event του μίτινγκ θα ξεκινήσουν στις 18:00.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος