fbpx

6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού: Εμπειρία ζωής των φερέλπιδων με τους παγκόσμιους αστέρες (pics)

6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού: Εμπειρία ζωής των φερέλπιδων με τους παγκόσμιους αστέρες (pics)

Μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής βίωσαν νεαροί κολυμβητές και φερέλπιδες κολυμβήτριες το απόγευμα της Τετάρτης 30 Νοέμβρη, στο κλειστό κολυμβητήριο της Γλυφάδας, λίγο πριν από το μεγάλο event του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Για τρεις ολόκληρες ώρες ήταν κοντά στα κολυμβητικά φυντάνια μας, στο κολυμβητήριο Γλυφάδας (το απόγευμα της Τετάρτης 30/11), δυο μεγάλες προσωπικότητες της παγκόσμιας κολύμβησης, οι Αμερικανοί παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες Ράιαν Λόχτε και Μάικλ Άντριου, προσκεκλημένοι στην Ελλάδα της εταιρείας αθλητικής ένδυσης TYR, εν όψει και της συμμετοχής στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ «6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού», 2-4 Δεκεμβρίου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Ο Ράιαν Λόχτε, σε ηλικία σήμερα 38 ετών, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της παγκόσμιας κολύμβησης με 92 μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του, ανάμεσα στα οποία 12 μετάλλια σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Οι δύο πρωταθλητές, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, δίδαξαν κολύμπι στα ελληνόπουλα και τους μίλησαν για τον τρόπο ζωής τους, τόσο στο νερό, όσο και μακριά από αυτό. Κυρίαρχο θέμα στην ομιλία των δύο κολυμβητών προς τα παιδιά ήταν το γεγονός ότι στην ενασχόλησή τους με το άθλημα πρέπει να διασκεδάζουν την παρουσία τους σε αυτό.

Ο Μάικλ Άντριου και ο Ράιαν Λόχτε θα πάρουν μέρος στο διεθνές κολυμβητικό τρόπαιο που διοργανώνει Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο Βαγγέλης Κατσώνης και ο Γιάννης Βλάχος που οδηγούν την TYR στην χώρα μας, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υπεύθυνος του διεθνούς τροπαίου του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Μηλιδάκης.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ

Τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μάικλ Άντριου, εξάλλου, υποδέχτηκε το πρωί της Τετάρτης (30/11) στο ΟΑΚΑ το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνος έφορος κολύμβησης Νίκος Ξυλούρης, ο οποίος τον ξενάγησε στους χώρους όπου θα προπονείται καθημερινά για τις επόμενες ημέρες.

Ο προπονητής του και ο Άντριου έμειναν έκπληκτοι από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και έκλεισαν από τώρα ραντεβού για το Acropolis Swim Open 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος