fbpx

6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού: Το κάλεσμα του Κρίστιαν Γκολομέεβ στο σπουδαίο μίτινγκ (vid)

6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού: Το κάλεσμα του Κρίστιαν Γκολομέεβ στο σπουδαίο μίτινγκ (vid)

Το σπουδαίο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ που διοργανώνει στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, με την επωνυμία “6ο Κολυμβητικό Τρόπαιο ΠΑΟ-TYR”, σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών TYR και με τη συμμετοχή των θρύλων της παγκόσμιας κολύμβησης, Αμερικανών Ράιαν Λόχτε και Μάικλ Άντριου, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων της κλασικής κολύμβησης στην Ελλάδα.

Σπουδαίοι κολυμβητικοί αστέρες και από την Ελλάδα, όπως οι Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Στέργιος Μπίλας, αλλά και ο Κύπριος Νικόλας Αντωνίου και πολλοί ακόμα θα μετάσχουν στο μίτινγκ. Και φυσικά εκατοντάδες ακόμα δελφίνια από σωματεία από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές και πρωτοεμφανιζόμενος με το σκουφάκι του “τριφυλλιού” στους συγκεκριμένους αγώνες, θα είναι ο Κρίστιαν Γκολομέεβ, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες κολυμβητές στην ιστορία του αθλήματος, παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο Κρίστιαν, στο βίντεο που ακολουθεί, καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να παραβρεθούν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το σπουδαίο event:

YouTube video
https://kolymvisi.apexsports.gr/2022/11/10/to-6o-tropaio-kolymvisis-tou-panathinaikou-me-symmetochi-pagkosmion-asteron-pics/
https://kolymvisi.apexsports.gr/2022/11/16/6o-tropaio-panathinaikou-oi-ellines-asteres-pou-tha-metaschoun-sti-diorganosi/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος