fbpx

Απόλυτη επιβεβαίωση του apexsports.gr: Η ανακοίνωση για τη στήριξη του κολυμβητικού Ολυμπιακού

Απόλυτη επιβεβαίωση του apexsports.gr: Η ανακοίνωση για τη στήριξη του κολυμβητικού Ολυμπιακού

Πρώτο το apexsports.gr με το έγκυρο και αποκλειστικό ρεπορτάζ του σας είχε ενημερώσει για το γεγονός ότι το κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού θα παραμείνει αλώβητο, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω των συνθηκών ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός και πως έχει την στήριξη των αθλητών και προπονητών του, κάτι που σημαίνει ότι πάει ολοταχώς για την κατάκτηση του 64ου πρωταθλήματος Ελλάδας.

Η απόλυτη επιβεβαίωση ήρθε με μια ανακοίνωση υποστήριξης του φετινού εγχειρήματος του Ολυμπιακού την οποία εξέδωσε σύσσωμο το τμήμα κολύμβησης, με αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου να την συνυποσυπογράφουν. Μέσω των γραφομένων τους, ξεκαθαρίζεται ότι, όπως ο Ολυμπιακός ήταν δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και εκείνοι θα κάνουν το ίδιο τώρα με τις συνθήκες που προέκυψαν.

Κλείνοντας προσκάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να παραμείνουν δίπλα στη φετινή προσπάθεια της ομάδας προκειμένου να καταφέρουν όλοι μαζί να υπερκεράσουν τις δυσκολίες που έχουν προκύψει.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από συνάντηση με τους υπεύθυνους του τμήματος και με τη Διοίκηση του Συλλόγου, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια ώστε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που αγαπάμε. Δεν υπήρξε στιγμή και σκέψη για κανέναν από εμάς να αποχωρήσει από τον σύλλογο, παρά τις όποιες δυσκολίες της φετινής χρονιάς. Εξακολουθούμε να τρέφουμε την ίδια εμπιστοσύνη προς τη Διοίκηση και τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και εκφράζουμε την σιγουριά ότι και φέτος θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμείνουν αρωγοί στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε.

Ως αθλητές του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., το μόνο που ζητάμε για φέτος είναι η συμμετοχή του κόσμου στο εγχείρημα της διοίκησης του Ερασιτέχνη και εμείς από τη πλευρά μας, σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε άλλο ένα πρωτάθλημα στον Πειραιά και να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει, στην κορυφή».

https://kolymvisi.apexsports.gr/2022/10/25/olympiakos-alovito-to-thryliko-kolymvitiko-tmima-paei-olotachos-gia-to-64o/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος