fbpx

Δανιήλ Γιουρτζίδης και Νικόλ Μεριζάι ενισχύουν τον ΝΟ Αλεξανδρούπολης

Δανιήλ Γιουρτζίδης και Νικόλ Μεριζάι ενισχύουν τον ΝΟ Αλεξανδρούπολης

Ενισχύεται σημαντικά το κολυμβητικό τμήμα του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με τις μεταγραφές του Γιουρτζίδη και της Μεριζάι

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον ΝΟ Αλεξανδρούπολης που εντάσσει στο έμψυχο δυναμικό του τον διεθνή κολυμβητή Δανιήλ Γιουρτζίδη. Ο 20χρονος πρωταθλητής στα 200μ και 400μ μικτής ατομικής, πήρε την ελευθέρας του από τον Εθνικό Πειραιά και θα κολυμπάει τη νέα σεζόν με το σκουφάκι του ΝΟΑ.

Έτσι η ομάδα των Χατζηπέτρου – Ρετσίδη – Πανταζή, που επιμελούνται του τμήματος κολύμβησης στον επαρχιακό σύλλογο της Θράκης θα έχουν ένα ακόμα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή τους. Αναμένεται φυσικά και η επίσημη ανακοίνωση από τον Όμιλο της Αλεξανδρούπολης.

Στο μεταξύ, ο ΝΟ Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της κολυμβήτριας Νικόλ Μεριζάι για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023. «Η NIKOL δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς και μόνο, οι 2 συμμετοχές της σε Ολυμπιάδες (Ρίο και Τόκιο) με την Εθνική Αλβανίας, την καθιστούν ως ένα από τα διαμάντια που κοσμούν τα κολυμβητήρια της χώρας μας», λέει ανάμεσα στα άλλα η σχετική ανακοίνωση και καταλήγει:

«NIKOL θα είμαστε δίπλα σου για την επίτευξη των υψηλών σου στόχων. Ευχαριστούμε τόσο τον ΠΑΟΚ και τον έφορο του κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο, όσο και τον προπονητή του Χατζηγεωργίου Αναστάσιο για τη συνεργασία τους σε αυτή την μεταγραφή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος