fbpx

Με τον Παναγιώτη Βελέντζα ο Απόστολος Παπαστάμος

Με τον Παναγιώτη Βελέντζα ο Απόστολος Παπαστάμος

Με τη μεθοδική δουλειά ενός εξπέρ της προπονητικής στην κολύμβηση, του Παναγιώτη Βαλέντζα, ο πρωταθλητής μας Απόστολος Παπαστάμος θα επιδιώξει να γίνει ακόμα καλύτερος, με νέες διακρίσεις και σε διεθνές επίπεδο

Υπό τις εντολές του κορυφαίου Έλληνα τεχνικού κολύμβησης και προπονητή του πρωταθλητή Ευρώπης Απόστολου Χρήστου, του Παναγιώτη Βελέντζα, θα προπονείται πλέον ο Απόστολος Παπαστάμος.

Στα χέρια του Βελέντζα, ο Παπαστάμος επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα στην κολυμβητική του καριέρα.Ο κολυμβητής που εντυπωσίασε την παγκόσμια σκηνή πριν από λίγα χρόνια, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ μικτής ατομικής της κατηγορίας εφήβων, βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα και φοράει το σκουφάκι του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Ο Παπαστάμος, που ξεκίνησε το κολύμπι στα Χανιά με τεχνικό τον Κώστα Τζιλιβάκη, πήρε την απόφαση να προετοιμαστεί εν όψει της νέας περιόδου με προπονητή τον Παναγιώτη Βελέντζα, τον άνθρωπο που έχει υπό την ευθύνη του εδώ και χρόνια τον σπουδαίο Έλληνα κολυμβητή Απόστολο Χρήστου, ο οποίος αναδείχθηκε πρόσφατα πρωταθλητής Ευρώπης (στη Ρώμη).

Να θυμίσουμε, εξάλλου, ότι ο Παναγιώτης Βελέντζας είναι και επικεφαλής προπονητής του κολυμβητικού τμήματος του Νηρέα Χαλανδρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος