fbpx

Ελένη Φραγκάκη: «Μόνο μπροστά, πλέον» (pics)

Ελένη Φραγκάκη: «Μόνο μπροστά, πλέον» (pics)

Η πρωταθλήτρια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Ελένη Φραγκάκη, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, μιλάει για τις φετινές διακρίσεις και εκπέμπει θετικά μηνύματα για το μέλλον

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων της Καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Κεμπέκ του Καναδά. Η ελληνική αποστολή επέστρεψε στη βάση της με ένα χάλκινο μετάλλιο στο highlight.

Μία από τις σε αθλήτριες με πρωταγωνιστικό ρόλο στην διοργάνωση ήταν η Βολιώτισσα Ελένη Φραγκάκη. Η Έλενα, που κατάλαβε την πέμπτη θέση στο Σόλο και αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του αθλήματος, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία της στους αγώνες, ενώ δίνει το στίγμα και για το μέλλον.

«Με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στον Καναδά έκλεισε μια πολύ απαιτητική αγωνιστική χρόνια. Είχαμε κάποιες αρκετά καλές εμφανίσεις και άλλες που είχαν περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε μια νέα ομάδα, τόσο στη σύστασή της, όσο και ηλικιακά, η οποία πιστεύω οτι θα εξελιχθεί και θα αποδώσει ακόμη καλύτερα.

Όσον αφορα την δική μου εμφάνιση ως σολίστρια (πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα) δεν θα μπορούσα παρά να είμαι ικανοποιημένη. Τα θετικά σχόλια και η 5η θέση σε ένα Παγμόσμιο πρωτάθλημα, αποτελούν για μένα κινητήρια δύναμη να προσπαθήσω περισσότερο. Επίσης πολύ θετική ήταν και η εμφάνιση μας στο Ντουέτο. Σε κάθε αγώνα ήμασταν όλο και πιο βελτιωμένες.

Με την καθοδήγηση των προπονητριών μας, της κυρίας Γκούτσεβα και της κυρίας Λιθαδιωτη, μόνο ανοδική πορεία μπορεί να έχουμε στο μέλλον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος