fbpx

Παγκόσμιο Μεγάλων Αποστάσεων: “Πέταξε” για το Βιβερόνε η Εθνική – Οι ευχές του Προέδρου (pics)

Παγκόσμιο Μεγάλων Αποστάσεων: “Πέταξε” για το Βιβερόνε η Εθνική – Οι ευχές του Προέδρου (pics)

‘”

Ταξίδεψε τη Δευτέρα (12/9) το πρωί για το Βιβερόνε της Ιταλίας, η Εθνική μας ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων Ανδρών – Γυναικών & Νέων – Νεανίδων, από τις 14 έως τις 16 του μήνα

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας που «πέταξε» το πρωί της Δευτέρας για το Βιβερόνε της Ιταλίας, προκειμένου να μετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (14-16/9) περιλαμβάνονται οι αθλητές /τριες:

ΑΝΔΡΕΣ: Αρμουτσής Μάριος (ΚΟ Καλαμαριάς), Κρεούζης Παναγιώτης – Γεώργιος (ΑΕ Χαϊδαρίου), Τρουλλινός Νικόλαος (ΝΟ Χανίων).

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Μητακίδη Δανάη (ΚΟ Καλαμαριάς), Τσίτουρα Σταματούλα (ΝΟ Αμφιθέας), Σάραγα Μαρία (ΑΝΟ Αργυρούπολης).

ΝΕΟΙ: Καλφίδης Ηλίας (ΚΟ Καλαμαριάς), Καραγιάννης Κωνσταντίνος (Ολυμπιάδα Ιωαννίνων), Μαντζάκος Γεώργιος (Γλαύκος Περιστερίου).

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Πλιάκου Χρυσάνθη (Ποσειδώνας Ιωαννίνων), Δούμα Μαριάννα (Πας Γιάννινα), Κουτουρούσιου Ζωή (ΚΟ Καλαμαριάς)

Μαζί τους η προπονήτρια του ΚΟ Καλαμαριάς Βίκυ Τσίκλη και ο Αλέξανδρος Ξιάρχος, Πρόεδρος της Επιτροπής Τεχνικής Κολύμβησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας CMAS και Τεχνικός Διευθυντής Τεχνικής Κολύμβησης της ΚΟΕ.

Δείτε πάνω φωτο από την αναχώρηση.

Την Κυριακή (11/9), ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος επισκέφθηκε την ομάδα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή της.

Δείτε τη σχετική φωτο κάτω:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος