fbpx

6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού: Φέρνει τους αστέρες Λόχτι και Άντριου

6ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού: Φέρνει τους αστέρες Λόχτι και Άντριου

Ο Ράιαν Λόχτι επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 18 χρόνια (από τους Ολυμπιακούς του 2004) καλεσμένος της εταιρείας αθλητικής ένδυσης που είναι ο χορηγός του

Δύο μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας κολύμβησης θα αφιχθούν στην Ελλάδα το Δεκέμβριο για να δώσουν το “παρών” στον κολυμβητικό αγώνα «6ο τρόπαιο Παναθηναϊκού». Πρόκειται για τους Ράιαν Λόχτι και Μάικλ Άντριου, που έρχονται καλεσμένοι της χορηγού εταιρίας ένδυσής τους.

Ο 38χρονος Αμερικανός Ράιαν Λόχτι, που ξεκίνησε την πετυχημένη διεθνή του καριέρα από τους Ολυμπιακούς του 2004 στην Αθήνα, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με την 4Χ200μ, παρά τα «στραβοπατήματά» του εκτός πισίνας, παραμένει ένας εκ των κορυφαίων κολυμβητών όλων των εποχών.

Με 12 Ολυμπιακά μετάλλια (6 χρυσά – 3 αργυρά – 3 χάλκινα), 39 παγκόσμιους τίτλους και συνολικά 65 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και ένα παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ μεικτή (1:54.00 με υφασμάτινο μαγιό) που μοιάζει απλησίαστο, ο 38χρονος πλέον Λόχτι είναι το Νο2 πίσω από τον Μάικλ Φελπς στην ιστορία της παγκόσμιας κολύμβησης.

Μαζί με τον Λόχτι θα έρθει στην Αθήνα και ο συμπατριώτης του Μάικλ Άντριου, που έχει τον ίδιο χορηγό και είναι και αυτός καλεσμένος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος