fbpx

Άκης Οικονόμου: «Στάθηκαν επάξια στο παγκόσμιο στερέωμα οι Σοφικίτης και Σίσκος»

Άκης Οικονόμου: «Στάθηκαν επάξια στο παγκόσμιο στερέωμα οι Σοφικίτης και Σίσκος»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άκης Οικονόμου ήταν ο συνοδός προπονητής στην αποστολή κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στη Λίμα του Περού και έκανε δηλώσεις για την πολύ καλή εμφάνιση του Βασίλη Σοφικίτη (μετάλλιο) και Απόστολου Σίσκου

Με την ολοκλήρωση Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων στη Λίμα, ο ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης Άκης Οικονόμου υπογράμμισε ότι παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες ήταν δύσκολες και οι αθλητές Βασίλης Σοφικίτης και Απόστολος Σίσκος κουβαλούσαν πίσω την κόπωση όλης της σεζόν, εντούτοις η συγκομιδή τους ήταν ικανοποιητική και το μέλλον προδιαγράφεται ευοίωνο, καθώς στάθηκαν επάξια στο παγκόσμιο στερέωμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν πολύ δύσκολο ταξίδι, γενικά, στο τέλος μια πολύ μεγάλης αγωνιστικά χρονιάς και ήταν πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να πάμε με τα παιδιά σε ένα μακρινό μέρος που είναι διαφορετικές οι κλιματολογικές συνθηκες και να προσαρμοστούμε, να κάνουμε δυνατές εμφανίσεις για να διακριθούν οι αθλητές μας.

Νομίζω με το ένα μετάλλιο, τρεις τελικούς με τέταρτη, πέμπτη και έβδομη θέση, αλλά και μία ένατη θέση, με δύο αθλητές σε τέσσερις συμμετοχές, τα λέει όλα για το αποτέλεσμα. Εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τα παιδιά και μπόρεσαν να σταθούν επάξια στο παγκόσμιο στερέωμα. Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο για τα αποτελέσματα. Αφού ξεκουραστούν ,πιστεύω και οι δύο με υπομονή, σκληρή δουλειά, αλλά και ταπεινότητα θα μπορέσουν να διακριθούν και πάλι στο άμεσο μέλλον.

Εύχομαι να χρησιμοποιήσουν αυτές τις εμπειρίες, ευχάριστες η δύσκολες, ως εφόδιο για τις μελλοντικές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Όποιο και να  είναι το αποτέλεσμα (ευχάριστο η δυσάρεστο). Άλλωστε η δουλεια μας είναι μετά από μια μέρα να προχωρήσουμε στον επόμενο στόχο”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος