fbpx

Ευρωπαϊκό Α/Γ: Ο ταλαντούχος κύριος… Σίσκος και η περιπέτειά του

Ευρωπαϊκό Α/Γ: Ο ταλαντούχος κύριος… Σίσκος και η περιπέτειά του

Νέα σπουδαία εμφάνιση από τον 17χρονο Απόστολο Σίσκο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης με πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων στον ημιτελικό και… παρολίγον πρόκριση στον τελικό των 200μ ύπτιο

Ολοένα προοδεύει και εξελίσσεται ο Απόστολος Σίσκος, που στα 17 του χρόνια διακρίνεται και σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών, αλλά στάθηκε και άτυχος στην όμορφη «περιπέτειά» του.

Ο Σίσκος κατέφερε να πάρει την 5η θέση στη 2η ημιτελική σειρά των 200μ ύπτιο και να πλασαριστεί 8ος στη γενική κατάταξη των ημιτελικών, κάτι που αρχικά του χάριζε την πρόκριση στον αυριανό τελικό του αγωνίσματος. Ο χρόνος του 1.58.66, μάλιστα, είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων (προηγούμενο δικό του 1.58.96 από το Ευρωπαϊκό Εφήβων του Οτοπένι στις 5/7 φέτος). Τον καλύτερο χρόνο των ημιτελικών έκανε ο Ελβετός Ρομάν Μιτιούκοφ με 1.56.22.

Ωστόσο, από βλάβη στον ιμάντα εκκίνησης ο Γάλλος Μπρουάρντ δεν μπόρεσε να κολυμπήσει και οι Γάλλοι έκαναν ένσταση και την κέρδισαν. Έτσι ο Σίσκος περίμενε τον Γάλλο να κολυμπήσει μόνος του μετά το τέλος του προγράμματος για να δει αν θα περάσει στον τελικό.

Στην ατομική χρονομέτρηση που έγινε με μεγάλη καθυστέρηση ο Γάλλος Γιοάν Εντογιέ Μπρουάρντ κολύμπησε σε 1:56.39 και πήρε αυτός το εισιτήριο για τον τελικό και μάλιστα με τη 2η επίδοση για να αφήσει εκτός, 9ο τον Απόστολο Σίσκο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος