fbpx

Ευρωπαϊκό Νεανίδων: Χάλκινα μετάλλια τα κορίτσια της Ελλάδας σε Κόμπο και Highlight (pics)

Ευρωπαϊκό Νεανίδων: Χάλκινα μετάλλια τα κορίτσια της Ελλάδας σε Κόμπο και Highlight (pics)

Η Καλλιτεχνική Κολύμβηση της Ελλάδας αποδεικνύει ότι έχει και μέλλον, με τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας Νεανίδων να κατακτούν στο φινάλε του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων, χάλκινα μετάλλια στους τελικούς Κόμπο και Highlight

Με τον καλύτερο τρόπο για την ελληνική αποστολή έκλεισε η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, στο Αλικάντε της Ισπανίας, καθώς τα κορίτσια μας ανέβηκαν δύο φορές στο βάθρο φορώντας στο στήθος τα χάλκινα μετάλλια πρώτα στον τελικό του Κόμπο και μετά σε αυτόν του Highlight.

Η Εθνική μας ομάδα αρχικά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Κόμπο με μια πολύ όμορφη εκτέλεση του προγράμματός της στον απευθείας τελικό του αγωνίσματος, το μεσημέρι της Κυριακής (3/7).

Η Ελλάδα, με τις Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Φράγκου, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ελένη Παπαδοπούλου, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου βαθμολογήθηκε με 84,1332 β. και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 88,2332 β. και το ασημένιο η Ιταλία με 85,0668 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Λίγες ώρες αργότερα η ομάδα μας με τις Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Φράγκου, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ελένη Παπαδοπούλου, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου βαθμολογήθηκε με 84,1332 β. και ανέβηκε πάλι στο τρίτο σκαλί του βάθρου, όπως και το μεσημέρι στο Κόμπο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 87,0668 β. και το ασημένιο η Ιταλία με 85,3000 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Την 5η θέση, εξάλλου, στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο πήρε η Ελένη Φραγκάκη με με 83,8000 β. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος