fbpx

19ο Παγκόσμιο: Αποθεωτική υποδοχή στην παγκόσμια Πλατανιώτη και στα υπέροχα κορίτσια της αποστολής (pics)

19ο Παγκόσμιο: Αποθεωτική υποδοχή στην παγκόσμια Πλατανιώτη και στα υπέροχα κορίτσια της αποστολής (pics)

Με επικεφαλής τη δις παγκόσμια μεταλλιούχο Ευαγγελία Πλατανιώτη, που έγραψε ιστορία, επέστρεψε από τη Βουδαπέστη και το Παγκόσμιο η πετυχημένη αποστολή της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης γνωρίζοντας αποθεωτική υποδοχή

Την αποθέωση γνώρισαν κατά την υποδοχή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, κατά την επιστροφή τους από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, το πρωί της Κυριακής 26/6.

Πρώτη και καλύτερη η Ευαγγελία Πλατανιώτη με τα δύο ιστορικά μετάλλια (χάλκινα) του Τεχνικού και Ελεύθερου Σόλο στο στήθος, αλλά και με τις υπόλοιπες διακρίσεις των κοριτσιών (4η θέση στο Κόμπο, την 5η θέση στο Τεχνικό Ομαδικό, την 6η θέση στο Ελεύθερο Ντουέτο με τις Πλατανιώτη / Μαλκογεώργου, την 6η θέση στο Highlight και την 8η στο Ελεύθερο Ομαδικό).

Την αποστολή υποδέχθηκαν από πλευράς Ομοσπονδίας η Ταμίας Ελευθερία Σαραντίδου και το μέλος του ΔΣ Τζώνη Καλημέρης, η ομοσπονδιακή τεχνικός Αναστασία Γκούτσεβα, η τεχνική σύμβουλος Ελένη Κουγιά, συγγενείς και φίλοι των μελών της αποστολής, αλλά και αρκετοί φίλοι του αθλήματος.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη δήλωσε κατά την άφιξη: «Είναι μια δικαίωση για τους κόπους και την προσπάθεια πολλών χρόνων. Ήρθαν αυτές οι διακρίσεις που ονειρευόμουνα καιρό. Ήταν μια τεράστια ιστορική επιτυχία, ένας στόχος που κυνηγούσα πολλά χρόνια και τελικά επιτεύχθηκε. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και το χάρηκα. Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου και στο Ευρωπαϊκό. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, προπονήτριες, συναθλήτριες και Ομοσπονδία».

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Την αποστολή στη Βουδαπέστη αποτελούσαν: Οι αθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη (Σόλο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ντουέτο Ελεύθερο, αναπλ. Κόμπο και Highlight), Σοφία Μαλκογεώργου (Ντουέτο Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Κρυσταλένια Γιαλαμά (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ελένη Φραγκάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Μαρία Καραπαναγιώτη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ζωή Αγραφιώτη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Δανάη Καριώρη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highligt), Αντριάνα Μισίκεβιτς (Ομαδικό Τεχνικό και ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ζωή Καράγγελου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, αναπλ. Highlight), Λυδία Παπαναστασίου (Highlight, αναπλ. Κόμπο). Μαζί τους οι προπονήτριες Βαρβάρα Λιθαδιώτη και Χριστίνα Θαλασσινίδου, με αρχηγό αποστολής την έφορο του αθλήματος και Ειδικό Γραμματέα του ΔΣ της ΚΟΕ, Δέσποινα Καράμπελα, αλλά και η διεθνής κριτής Μαρία Μαρούγκα.

Δείτε πάνω και κάτω φωτορεπορτάζ από την υποδοχή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος