fbpx

19ο Παγκόσμιο Α/Γ: Η δραματική διάσωση της Αννίτας Αλβάρεζ

19ο Παγκόσμιο Α/Γ: Η δραματική διάσωση της Αννίτας Αλβάρεζ

Η πρωταθλήτρια του Σόλο της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης των ΗΠΑ Αννίτα Aλβάρεζ, που λιποθύμησε μέσα στην πισίνα την ώρα που εκτελούσε το πρόγραμμά της, σώθηκε χάρη στην έγκαιρη αντίδραση της προπονήτριάς της

Μάρτυρες σε ένα σοκαριστικό συμβάν έγιναν όσοι παρευρέθηκαν την Τετάρτη (22/6) στην πισίνα «Szechy» για την παρακολούθηση των προγραμμάτων του Ελεύθερου Σόλο της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Προς το τέλος της εκτέλεσης του προγράμματός της, η 25χρονη Αμερικανή πρωταθλήτρια Αννίτα Αλβάρεζ έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο νερό. Αμέσως η προπονήτριά της, η Άντρεα Φουέντες, που αντιλήφθηκε άμεσα το συμβάν, βούτηξε στην πισίνα για να τη σώσει.

Αφού βγήκε εγκαίρως εκτός πισίνας η Αλβάρεζ, επενέβησαν άμεσα κάποιοι υπεύθυνοι, της παρείχαν πρώτες βοήθειες και την επανέφεραν, αφού την έβαλαν σε φορείο.

Η αθλήτρια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και είναι πλέον σε καλή κατάσταση, αλλά δεν θα μετάσχει στη συνέχεια των αγώνων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος