fbpx

ΟΑΚΑ: Επαναδημοπράτηση του έργου για την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα

ΟΑΚΑ: Επαναδημοπράτηση του έργου για την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η προγραμματική σύμβαση που υπογράφηκε στις 22 Μαΐου μεταξύ Υφυπουργείου Αθλητισμού και Περιφέρειας Αττικής με την παρουσία των επικεφαλής του ΟΑΚΑ και του ΣΕΓΑΣ ξεκίνησε στα τέλη του 2022 η διαδικασία δημοπράτησης του έργου με τίτλο «Συντήρηση – αντικατάσταση του συνόλου των ελαστικών συνθετικών ταπήτων (ταρτάν), στεγανοποιήσεις οροφών και αντικατάσταση τμημάτων περίφραξης ΟΑΚΑ» εκτιμώμενη αξίας 5.847.840€.

Συγκεκριμένα στις 7/12 εγκρίθηκε το σχέδιο διακήρυξης και τα τεύχη δημοπράτησης και στις 20/12 δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η περίληψη της διακήρυξης σύμβασης εκπόνησης έργου που ανέφερε την 11η του Ιανουαρίου ως καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφορών για την επιλογή αναδόχου στο έργο.

Μέχρι τις 9/11 τέσσερις διαφορετικοί οικονομικοί φορείς είχαν εκφράσει ενδιαφέρον ζητώντας
περαιτέρω διευκρινίσεις αλλά και συμπληρωματικά στοιχεία από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΚΑ. Οι διεκυρινίσεις αφορούσαν σε ουσιώδη στοιχεία της μελέτης με αποτέλεσμα να αλλάξουν τεχνικές και οικονομικές παράμετροι. Προκειμένου λοιπόν να μην είναι άγονος ο διαγωνισμός (δηλαδή να μην υπάρξει καμία ολοκληρωμένη προσφορά) η Περιφέρεια Αττικής με εισήγηση του ΟΑΚΑ προχώρησε στην ακύρωση του. Σε δεύτερη φάση, στο άμεσο μέλλον, θα επαναδημοπρατηθεί το έργο με νέους, προσαρμοσμένους όρους προκειμένου να υπάρχει χρονικό περιθώριο καταβολής ολοκληρωμένης προσφοράς από τους ενδιαφερόμενους φορείς.

Ακολουθεί η σχετική απόφαση:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Υπουργείο Αθλητισμού