fbpx

Ευρωπαϊκό Κύπελλο ξίφους μονομαχίας Κ17: Στους “64” ο Τσώκας!

Ο Τσώκας στη Σλοβακία

Ο Αλέξανδρος Τουρμάν είναι ο μοναδικός Έλληνας που συνεχίζει στο ατομικό των εφήβων, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ξίφους μονομαχίας Κ17, που διεξάγεται στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε τον Ουκρανό Μαξίμ Χβόροστ με 15/10 και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό των “64”, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ούγγρο Μπένς Τεβενέν. Νωρίτερα είχε κερδίσει τον Ρουμάνο Μινέα Κοντρεάν με 15/9.

Από την άλλη, ο Αλέξανδρος Τουρμάν επικράτησε του Ισπανού Ραούλ Μαρτίνεθ Κάντος με 15/6, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Ιταλό Μικέλε Κερόλι με 15/7.

Στον τελευταίο και καθοριστικό πόντο του νοκ-άουτ του ταμπλό των “256” αποκλείστηκαν με 15/14 ο Νίκος Πασσιάς από τον Γάλλο Ξαβιέ Κουαδράδο και ο Σταύρος Ιτσάνης από τον Τούρκο Τιμπέτ Τόρος Ζάρα.

Επίσης, ο Φώτης Μήνος αποκλείστηκε από τον Φινλανδό Κέρκο Τζάρβι με 15/8 και ο Νίκος Κωνσταντίνος Ζωγράφου αποκλείστηκε με 15/8 από τον Ιταλό Φεντερίκο Βαρόνε.

Ο Ιτσάνης κατέκτησε την 139η θέση, ο Μήνος την 186η, ο Πασσιάς την 206η και ο Ζωγράφου την 220η ανάμεσα σε 316 αθλητές, που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία