fbpx

Σε δύο ευρωπαϊκά κύπελλα U17 η Ελλάδα με 15 ξιφομάχους

Σε δύο ευρωπαϊκά κύπελλα U17 η Ελλάδα με 15 ξιφομάχους

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από 6 ξιφομάχους στο ευρωπαϊκό κύπελλο σπάθης U17 (9-1-/12) της Γερμανίας, ενώ 9 θα βρεθούν στη Δανία για το ευρωπαϊκό κύπελλο ξίφους μονομαχίας U17 (9-10/12).

Στη Γερμανία η Αλίνα Κουρούση (ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων) θα είναι η μοναδική Ελληνίδα εκπρόσωπος στις νεάνιδες και στοχεύει σε άλλη μία αξιόλογη παρουσία στην 5η στάση της σειράς αγώνων των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Θα ξεκινήσει πρώτη την προσπάθειά της στο ατομικό το Σάββατο (9/12).

Την ίδια μέρα θα αγωνιστούν στο ομαδικό των εφήβων ο Χρήστος Ανυφαντής (Ηλυσιακός ΑΟ), ο Βαγγέλης Κούτλας (Ηλυσιακός ΑΟ), ο Νίκος Λιβανός (ΑΟ Ασπίδα) και ο Νίκος Περγάμαλης (ΑΟ Ασπίδα), ενώ οι τέσσερις αθλητές μαζί με τον Γιώργο Φραδέλλο (ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων) θα αγωνιστούν την Κυριακή 10/12 στο ατομικό των εφήβων.

Στην πρωτεύουσα της Δανίας θα διεξαχθεί η 5η στάση της σειράς αγώνων U17 της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (EFC). Το Σάββατο (9/12) θα πραγματοποιηθούν οι ατομικοί αγώνες σε έφηβους και νεάνιδες.

Η Ελλάδα θα δώσει το παρών στους εφήβους με τους Νίκο Αντύπα (ΑΟΦΙΨ Ίριδα), Αριστείδη Αβραμέα (ΑΟΦΙΨ Ίριδα), Τζόναθαν Πέρι (ΑΟΦΙΨ Ίριδα), Αλέξανδρο Τουρμάν (ΑΟΦΙΨ Ίριδα) και Ζώη Γιώργο Χατζή (ΑΕΚ) και στις νεάνιδες με τις Μελίνα Γιαννακάκου (ΑΟΦΙΨ Ίριδα), Άρτεμις Καραμήτσου (ΑΟΦΙΨ Ίριδα), Αλεξία Κατσαρού (ΑΟΦΙΨ Ίριδα) και Ίρις Ανασταία Τουρμάν (ΑΟΦΙΨ Ίριδα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι δύο τετράδες του ΑΟΦΙΨ Ίριδα θα αγωνιστούν την Κυριακή (10/12) και στους ομαδικούς αγώνες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία