fbpx

Για το τρίτο διαδοχικό βάθρο εντός έδρας η Γεωργιάδου

Για το τρίτο διαδοχικό βάθρο εντός έδρας η Γεωργιάδου

Η Δέσποινα Γεωργιάδου προετοιμάζεται για το φετινό Grand Prix σπάθης γυναικών στην Ορλεάνη της Γαλλίας.

Η Γεωργιάδου ξεκίνησε από νωρίς τους αγώνες φέτος με δύο στάσεις της σειράς satellite της FIE, ώστε να βρει ρυθμό ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων της.

Η “αργυρή” του παγκόσμιου πρωταθλήματος ξιφασκίας του 2023 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο κύπελλο σπάθης του Αλγερίου στις αρχές του Νοεμβρίου και εξασφάλισε πολύτιμους βαθμούς για την Ολυμπιακή πρόκριση, αλλά και την παγκόσμια κατάταξη.

Από εδώ και πέρα, η Γεωργιάδου έχει μπροστά της ένα γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα. Το Grand Prix Nuoma θα διεξαχθεί στο “δεύτερο σπίτι” της, τη γαλλική πόλη της Ορλεάνης, όπου η ίδια έχει τη βάση της και προπονείται τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, έχει τις πιο όμορφες αναμνήσεις από εκεί χάρη στο χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει στη διοργάνωση του 2021 και στο χάλκινο που είχε κατακτήσει στη διοργάνωση του 2022.

Πέρα από την ίδια και τη Δώρα Γκουντούρα που έχουν απευθείας πρόκριση για το ταμπλό των “64” του Σαββάτου (9/12), στην κορυφαία διοργάνωση της Γαλλίας θα αγωνιστεί και η Μαρίνα Παίζη, η οποία θα διεκδικήσει την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό μέσω του προκριματικού γύρου της Παρασκευής (8/12).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία