fbpx

Κύπελλο “Λυγκηστίς”: Αγωνιστική δράση στη Φλώρινα το Σαββατοκύριακο (18-19/11)

Κύπελλο “Λυγκηστίς”: Αγωνιστική δράση στη Φλώρινα το Σαββατοκύριακο (18-19/11)

Στη Φλώρινα θα πραγματοποιηθεί το Κύπελλο “Λυγκηστίς” για τους ξιφομάχους U17, U13 και U10 του ξίφους μονομαχίας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (18-19/11).

Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας (ΟΞΙΦ) διοργανώνει για 33η φορά τη διοργάνωση, υπό την αιγίδα της ΕΟΞ.

Το Σάββατο (18/11) θα αγωνιστούν οι έφηβοι και οι νεάνιδες του ξίφους μονομαχίας. Έχουν δηλωθεί 66 και 51 ξιφομάχοι αντίστοιχα στις δύο κατηγορίες.

Ανάμεσά σε αυτούς που θα αγωνιστούν στους εφήβους βρίσκεται ο Φώτης Μίνος (ΑΟ Θησέας Ηρακλείου) που ήταν ο νικητής του πρώτου φετινού κυπέλλου της κατηγορίας στη Βάρη, αλλά και ο Βασίλης Τσώκας (ΟΞΙΦ) που προηγείται στην πανελλήνια κατάταξη.

Στις νέανιδες θα αγωνιστεί εντός έδρας η Νεφέλη Ρασπόπτση (ΟΞΙΦ) που πήρε τη νίκη στο πρώτο κύπελλο στη Βάρη και προηγείται και στην πανελλήνια κατάταξη.

Η φάση των πουλ και η φάση των νοκ-άουτ μέχρι τη διαμόρφωση της τελικής τετράδας σε κάθε κατηγορία θα γίνει στο ΔΑΚ Φλώρινας, ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν στην ΟΞΙΦ Αρένα.

Τη δεύτερη μέρα του κυπέλλου, την Κυριακή (19/11), τη σκυτάλη θα πάρουν οι μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες. Συνολικά έχουν δηλωθεί 51 παμπαίδες, 56 παγκορασίδες, 34 αγόρια U10 και 24 κορίτσια U10.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία