fbpx

Στο Κύπελλο Γαλλίας η Γκουντούρα, στην Κωνσταντινούπολη Γαρυφάλλου και Κοντοχριστοπούλου

Στο Κύπελλο Γαλλίας η Γκουντούρα, στην Κωνσταντινούπολη Γαρυφάλλου και Κοντοχριστοπούλου

Οι Δώρα Γκουντούρα (ΑΟ Αρίστων Παιανίας), Μαρίνα Παΐζη (ΑΣ Βικτώρια) και Κλαίρη Μπένου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή σπάθης, Θανάση Δελενίκα, βρέθηκαν από τις (13/10) μέχρι τις (20/10) στο Μονπελιέ της Γαλλίας όπου προπονήθηκαν σε κοινό camp μαζί με μέλη από τις Εθνικές ομάδες σπάθης της Γαλλίας και της Ισπανίας.

Την Κυριακή (22/10) οι τρεις αθλήτριες της σπάθης θα αγωνιστούν στο Κύπελλο Γαλλίας στο Στρασβούργο, σε ένα δυνατό αγώνα προετοιμασίας στον οποίο έχουν δηλωθεί άλλες 86 ξιφομάχοι.

Στη συνέχεια, η Εθνικής ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για το τελικό κομμάτι της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Αλγερίου.

Από την άλλη, στην Κωνσταντινούπολη βρίσκονται η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου (ΑΟΞ Αιγάλεω) με τη Σταυρίνα Γαρυφάλλου (ΑΟΞ Αιγάλεω) για να αγωνιστούν στο Satellite ξίφους ασκήσεως γυναικών την Κυριακή (22/10). Στο αγώνα της σειράς της FIE έχουν δηλωθεί συνολικά 80 αθλήτριες.

Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους ασκήσεως ανδρών/γυναικών έχει προγραμματιστεί για τις 8-9/12 στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία