fbpx

Γεωργιάδου: «Μόνο όνειρο μπορώ να το χαρακτηρίσω»

Γεωργιάδου: «Μόνο όνειρο μπορώ να το χαρακτηρίσω»

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μιλάνου δύο Ελληνίδες ανέβηκαν στο παγκόσμιο βάθρο και η Εθνική ομάδα κατέκτησε την ιστορική 8η θέση στο ομαδικό της σπάθης γυναικών.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων η Δέσποινα Γεωργιάδου και ο προπονητής της Χρήστος Σαΐνής μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΕΟΞ για όσα έζησαν.

Η δευτεραθλήτρια κόσμου είπε τα εξής: «Η εμπειρία συμμετοχής στον τελικό αυτού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι απερίγραπτη! Μια υπέροχη αίθουσα γεμάτη κόσμο, ενέργεια και οι δυο μας στο βάθρο, μόνο όνειρο μπορώ να το χαρακτηρίσω. Προσπάθησα όλη μέρα να είμαι ήρεμη και συγκεντρωμένη στους στόχους μου και κατάφερα να κατακτήσω το δεύτερο καλύτερο, ένα ασημένιο μετάλλιο! Πετύχαμε με τη Δώρα να κάνουμε όλη την αίθουσα να μας χειροκροτά κι αυτό είναι μια ανάμνηση μοναδική! Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, Κρίστιαν Μπάουερ και Χρήστο Σαΐνη για την πολύτιμη βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας κι όσες-όσους μας παρακολούθησαν διαδικτυακά από την Αθήνα.

Στη συνέχεια στο ομαδικό πετύχαμε την πρώτη μέρα το μεγάλο στόχο της οκτάδας και γράψαμε ιστορία ως η καλύτερη ελληνική ομάδα στο θεσμό. Η δεύτερη ημέρα ήταν μία τελείως διαφορετική εμπειρία, δυστυχώς δεν καταφέραμε να καταγράψουμε νίκη αλλά δεν πειράζει, είμαστε πολύ ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα. Ευχόμαστε να δώσαμε έστω και λίγη χαρά στους Έλληνες που την ίδια στιγμή περνούσαν πολύ άσχημες στιγμές με τις πυρκαγιές που έκαιγαν τη χώρα μας. Τώρα μπροστά μας έχουμε κάποιες ημέρες ξεκούρασης και επιστρέφουμε δυναμικά το φθινόπωρο».

Από την πλευρά του, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Σαΐνης, ανέφερε: «Ήταν μια υπέροχη μέρα αυτή του ατομικού της σπάθης. Η Δέσποινα ήταν εξαιρετική σε κάθε αναμέτρηση, ήρεμη και συγκεντρωμένη. Θέλαμε και οι δύο αυτό το αποτέλεσμα, τον τελικό. Στόχος μας ήταν φυσικά το χρυσό μετάλλιο, αλλά δυστυχώς δεν τον πραγματοποιήσαμε. Όταν μιλάμε όμως για το νέο καλύτερο αποτέλεσμα του αθλήματος στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με τη διπλή εκπροσώπηση της χώρας μας στο βάθρο, τότε δε μπορείς να είσαι στενοχωρημένος! Συνεχίζουμε δυναμικά με τα ομαδικά αύριο και μεθαύριο, όπου θέλουμε να διακριθουμε επίσης. Πολλά συγχαρητήρια στα δύο καταπληκτικά κορίτσια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία