fbpx

Πανελλήνιο U20: Πρωταθλητές στα ομαδικά ο ΑΟ Ασπίδα και ο Ολυμπιακός

Πανελλήνιο U20: Πρωταθλητές στα ομαδικά ο ΑΟ Ασπίδα και ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώθηκαν οι ομαδικοί αγώνες του Πανελλήνιο πρωταθλήματος σπάθης νέων ανδρών και γυναικών χθες Κυριακή 16/7, με τον ΑΟ Ασπίδα να αναδεικνύεται πρωταθλητής στους νέους, και τον Ολυμπιακό στις νεανίδες.

Ο ΑΟ Ασπίδα, με τους Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, Νίκο Λιβανό, Γιάννη Ρωμανό και Νίκο Άγγελο Περγάμαλη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Επικράτησε στον ημιτελικό με 45/37 της ΑΑ Ιωαννίνων (Καραγιώργος, Μπέλος, Στραγάλης) και στον μεγάλο τελικό νίκησε με 45/34 τον Άρη Θεσσαλονίκης (Γιακουστίδης, Λεωτόν, Αϊβαζής, Γρόλλιος).

Ο ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων (Μπουλταδάκης, Χατζόπουλος, Παναγίδης, Κρούσκος) κέρδισε στον τελευταίο πόντο (45/44) τον μικρό τελικό κόντρα στην ΑΑ Ιωαννίνων για το χάλκινο μετάλλιο.

Στις νεάνιδες οι “ερυθρόλευκες” κατέκτησε και τον τίτλο, με τις Μαριλένα Γαζεπίδη, Χριστίνα Χουζούρη, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου και Ευαγγελία Μάρθα Καβέλη να κερδίζουν με 45-33 στον ημιτελικό κόντρα στον ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων (Φωτιάδη, Νταμπούρ, Κουρούση, Ιωαννίδη) και στη συνέχεια του ΑΟ Ασπίδα (Χατζηκοκκίνου, Θεοδόση, Λύτινα, Λιβανού) με 45-26.

Στον μικρό τελικό η ομάδα του ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων νίκησε τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα (Χατζάκου, Κόκκου, Παπαπετροπούλου, Χατζάκου) με 45-38 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Η τετράδα των νέων ανδρών:
1. ΑΟ Ασπίδα
2. Άρης Θεσσαλονίκης
3. ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων
4. ΑΑ Ιωαννίνων

Η τετράδα των νεών γυναικών:
1. Ολυμπιακός ΣΦΠ
2. ΑΟ Ασπίδα
3. ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων
4. Ε Κωστέα Γείτονα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία