fbpx

Στο ΟΑΚΑ παραμένει η ξιφασκία με την συμβολή EOE και Πολιτείας

Στο ΟΑΚΑ παραμένει η ξιφασκία με την συμβολή EOE και Πολιτείας

Στη συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων μερών που έγινε σήμερα, Τετάρτη 3 Μαΐου, διασφαλίστηκε η παραμονή της ξιφασκίας στην αίθουσα στην οποία βρίσκεται μέχρι την μεταφορά του προπονητηρίου στη νέα αίθουσα.

Συγκεκριμένα, συντάχθηκε έγγραφο που ενσωματώθηκε στη σύμβαση παραχώρησης του Ολυμπιακού κλειστού γυμναστηρίου “Νίκος Γκάλης” στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο οποίο αναφέρεται πως η ξιφασκία θα παραμείνει στο προπονητήριο που βρίσκεται σήμερα έως ότου πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση σε δικό της χώρο.

Ως εκ τούτου, η ΕΟΕ απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα και η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ για την έγκριση της σύμβασης παραχώρησης πραγματοποιήθηκε κανονικά το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας ευχαρίστησε θερμά την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που έδρασε άμεσα για τη προάσπιση των συμφερόντων του αθλήματός και του ερασιτεχνικού αθλητισμού εν γένει, καθώς και την Πολιτεία που ανταποκρίθηκε άμεσα στο δίκαιο αίτημά της.

Ειδική αναφορά έκανε στον Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, στον Πρόεδρο της διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρο Κούβελο, και στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Θανάση Βασιλειάδη, που έδωσαν το παρών στη συνάντηση.

Εκ μέρους της ΕΟΞ στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος, Ιωάννης Λιγνός, η Α΄ Αντιπρόεδρος, Μαρινέττα Γούναρη-Χατζησαράντου και ο Γενικός Γραμματέας, Ανέστης Κωστίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία