fbpx

Γεωργιάδου: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η εμφάνιση μου ήταν πολύ μακριά από τους στόχους μου»

Γεωργιάδου: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η  εμφάνιση μου ήταν πολύ μακριά από τους στόχους μου»

Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση σπάθης και μάλιστα στον πρώτο αγώνα εντός της περιόδου Ολυμπιακής πρόκρισης στην ξιφασκία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπέρασε κάθε αντίπαλο που βρέθηκε απέναντί της την πίστα στο Grand Prix της Σεούλ στην Κορέα.

Μετά από δύο αργυρά και τέσσερα χάλκινα σε παγκόσμια κύπελλα, ένα αργυρό σε Grand Prix και ένα χάλκινο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα η Γκουντούρα ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε κορυφαία διοργάνωση σπάθης.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την Δέσποινα Γεωργιάδου, η οποία ηττήθηκε με 15/10 στην πρώτη της αναμέτρηση στο γύρο των “64” από την 17χρονη Αμερικανίδα Λόλα Πόσικ (FIE No164). Η Ελληνίδα που ήταν το Νο1 του ταμπλό θα φύγει από την Κορέα με την 33η θέση.

Η ίδια δήλωσε τα εξής: «Αρχικά θα ηθελα να πω ένα τεράστιο συγχαρητήρια στη Δώρα για το χρυσό μετάλλιο! Ήταν υπέροχη εμφάνιση. Η δική μου πορεία και εμφάνιση αυτή τη μέρα ήταν πολύ μακριά από τους στόχους μου και το επίπεδο που επιβάλουν αυτοί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όπως άγχος και πίεση, γιατί όταν στοχεύεις στην Ολυμπιακή πρόκριση αυτά είναι ένας βασικός παράγοντας. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου, Χρήστο Σαΐνη, που στέκεται δίπλα μου σε όλες τις μέρες. Γυρίζω πίσω στη Γαλλία για προπόνηση και μένει να αναλογιστώ τι δεν έγινε σωστά, να συμβουλευτώ τους προπονητές μου και να συνεχίσω τη δουλειά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία