fbpx

Να δηλώσουν συλλόγους ζητά από τους Ρώσους η FIE

Να δηλώσουν συλλόγους ζητά από τους Ρώσους η FIE

Η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος, η FIE, ζήτησε από Ρώσους αθλητές και παράγοντες να δηλώσουν τους συλλόγους στους οποίους ανήκουν.

 Μετά τη νέα σύσταση της ΔΟΕ που αναφέρει ότι οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι μπορούν να επιστρέψουν στους αγώνες αν δεν στηρίζουν ανοικτά την εισβολή στην Ουκρανία και δεν σχετίζονται με τον στρατό, η ομοσπονδία ζητά από τους αθλητές των δύο παραπάνω χωρών να δηλώσουν τους συλλόγους στους οποίους ανήκουν.

Ο Ίλγκαρ Μαμάντοφ, πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας μίλησε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS: «Η επιτροπή της FIE μας συμβούλεψε να στείλουμε μία ανανεωμένη λίστα 110 με 120 ανθρώπων, αθλητών, προπονητών και διαιτητών με τους συλλόγους που ανήκουν. Θα το γράψουμε όπως είναι, ΤΣΣΚΑ, Ντινάμο. Ελπίζουμε ότι όλα θα γίνουν γρήγορα καθώς το Γκραν Πρι της σπάθης στην Σεούλ απέχει μόλις δύο εβδομάδες».

 Τρεις σταθμοί του παγκοσμίου κυπέλλου, σε Πολωνία, Γερμανία και Γαλλία έχουν ήδη ματαιωθεί από τους διοργανωτές εξαιτίας της άδειας που έχουν να αγωνιστούν Ρώσοι και Λευκορώσοι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία