fbpx

Το Σάββατο (1/4) στο Ηράκλειο το Webinar “Safeguarding – Προστασία και Ασφάλεια στην Ξιφασκία”

Το Σάββατο (1/4) στο Ηράκλειο το Webinar “Safeguarding – Προστασία και Ασφάλεια στην Ξιφασκία”

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί μία σειρά από σεμινάρια για το ζήτημα της ασφάλειας και της προστασίας στο άθλημα της ξιφασκίας.

Με αφορμή την διοργάνωση webinars από την FIE (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ξιφασκίας) προς τις Εθνικές Ομοσπονδίες, η ΕΟΞ (Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας) και η Επιτροπής Νοτίου Ελλάδος με τον πρόεδρο, Νίκο Μητροκώστα προσκαλούν, εσάς, τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου σας, τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριες καθώς και τους γονείς να παρακολουθήσετε μια ενημερωτική διάλεξη με θέμα “SAFEGUARDING – Προστασία και Ασφάλεια στην Ξιφασκία” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Απριλίου στις 18:00 στην αίθουσα ξιφασκίας του συλλόγου ΑΟ ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στο Γυμναστήριο Λιμένα Ηρακλείου. Η είσοδος είναι προοσβάσιμη από την πύλη του Μαρίνα ΚΑΦΕ.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την διάλεξη και υβριδικά μέσω ΖΟΟΜ με τα παρακάτω στοιχεία:

Meeting ID: 7624669070
Password: 01042023
Link

Την διάλεξη θα παρουσιάσει το μέλος του ΔΣ της ΕΟΞ και μέλος της επιτροπής «Γυναίκα και Ξιφασκία» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας FIE, κα Ίρις Βλαχούτσικου.

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο πρόεδρο της επιτροπής Νοτίου Ελλάδος, Νίκο Μητροκώστα στο [email protected]

Ιωάννης Λιγνός
Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας

Περισσότερες πληροφορίες για το αρχικό webinar της FIE μπορείτε να βρείτε εδώ: 

Σεμινάριο για τις πολιτικές ασφάλειας και προστασίας από τη FIE (12.12.2022)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία