fbpx

Απογοητευμένη από την απόφαση της FIE η Χαρλάν

Απογοητευμένη από την απόφαση της FIE η Χαρλάν

Κάτοχος χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, η Όλγα Χαρλάν, αποκάλυψε ότι νιώθει άδεια μέσα της μετά την απόφαση της διεθνούς ομοσπονδίας να επιτρέψει την επιστροφή αθλητών από Ρωσία και Λευκορωσία για να διεκδικήσουν την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 Η Ουκρανή ηττήθηκε από την Ουγγαρέζα Άνα Μάρτον στο γύρο των 16 του παγκοσμίου κυπέλλου στο Σιντ Νίκλαας του Βελγίου στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της. «Αυτές οι 2 εβδομάδες ήταν μία κόλαση για εμένα, ήθελα να προετοιμαστώ σωστά για αυτά τα τουρνουά, τα τελευταία πριν τις επιλογές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε.

 «Το διήμερο αποδείχθηκε πολύ φορτισμένο συναισθηματικά επειδή μετά από αυτή την απόφαση δεν γνωρίζαμε πως να αντιδράσουμε, όταν ελήφθη αυτή η απόφαση, με τάραξε και δεν ήμουν πνευματικά προετοιμασμένη για αυτούς τους αγώνες».

 Η Ουκρανία πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό έχοντας νικήσει τη νούμερο 1 του ταμπλό, τη Γαλλία, στα ημιτελικά. «Μιλήσαμε με τα κορίτσια, είπα άσχημες λέξεις, δεν μπορώ να τις επαναλάβω αλλά είπα ότι μπορούμε να τις νικήσουμε και απέδωσε», πρόσθεσε.

Η Χαρλάν πήρε το χρυσό στην ομαδική σπάθη στο Πεκίνο το 2008 και ελπίζει να πάρει την πρόκριση για 5η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες ωστόσο η ομοσπονδία της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε μποϊκοτάζ αν υπάρχουν παρουσίες από Ρωσία και Λευκορωσία.

Αυτή την εβδομάδα η Φινλανδία ακύρωσε τουρνουά που ήταν προγραμματισμένο για τον Σεπτέμβριο ενώ η πολωνική ομοσπονδία παραδέχθηκε ότι ο αγώνας του παγκοσμίου κυπέλλου τον επόμενο μήνα στο Πόζναν, είναι επίσης στον «αέρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία