fbpx

Παγκόσμιο ξίφους μονομαχίας Α/Γ: Με 14 ξιφομάχους η Ελλάδα στη Βουδαπέστη

Παγκόσμιο ξίφους μονομαχίας Α/Γ: Με 14 ξιφομάχους η Ελλάδα στη Βουδαπέστη

Επτά Έλληνες και επτά Ελληνίδες ξιφομάχοι θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο κύπελλο ξίφους μονομαχίας ανδρών-γυναικών, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας μεταξύ 10-12/03. 

 Το συγκεκριμένο παγκόσμιο κύπελλο δίνει βαθμούς και για την πανελλήνια κατάταξη και θα αγωνιστούν αρκετοί από τους κορυφαίους ξιφομάχους της χώρας μας στο όπλο.

Στους άνδρες θα αγωνιστούν ο Νίκος Τσώκας (ΟΞΙΦ), Ο Θοδωρής Αβραμίδης (Ηρακλής), ο Σάββας Καββαδίας (ΠΑΟ), ο Στέλιος Φουστανάκης (ΑΛ Μεσσαράς), ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης (ΑΟ Αρίστων Παιανίας), ο Γιώργος Μήνας (Σπάρτακος Κορινθίας) και ο Γιάννης Καρακασιλιώτης (ΑΣΑΟ).

Στις γυναίκες θα αγωνιστούν η Νικόλ Χατζησαράντου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας), η Φανή Βαρβέρη (ΑΟ Θησέας Ηρακλείου), η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας), η Ελευθερία Μιμιγιάννη (ΑΣΑΟ), η Χριστίνα Μπορονκάυ (Λύγκας Πεντέλης), η Πηνελόπη Νίκα (ΠΑΟ) και η Αθηνά Μυρωνίδου-Συμεωνίδου (Ηρακλής).

Την Παρασκευή 10/3 θα διεξαχθεί ο προκριματικός γύρος των ανδρών, το Σάββατο 11/3 θα διεξαχθεί ο προκριματικός γύρος των γυναικών και την Κυριακή 12/3 θα διεξαχθούν τα κυρίως ταμπλό των 64 σε άνδρες και γυναίκες. Να σημειωθεί ότι ο συναγωνισμός θα είναι στα ύψη αφού θα συμμετάσχουν συνολικά 340 άνδρες και 279 γυναίκες.

Συμμετοχές ανδρών

Συμμετοχές γυναικών

Live αποτελέσματα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία