fbpx

Ευρωπαϊκό U20: Στη 46η θέση η Θεοδωροπούλου στο ξίφος μονομαχίας

Ευρωπαϊκό U20: Στη 46η θέση η Θεοδωροπούλου στο ξίφος μονομαχίας

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για την Ελλάδα στο ξίφος μονομαχίας νέων γυναικών, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20, που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας το τετραήμερο 25-28 Φεβρουαρίου.

Σε αυτό συμμετείχαν οι Ανδριάνα Θεοδωροπούλου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) που σημείωσε 3 νίκες και 3 ήττες στα προκριματικά, η Νεφέλη Ροδοπούλου (ΑΟΦΙΨ Ίριδα) με 2 νίκες και 3 ήττες και η Χριστίνα Μπορονκάυ (Λύγκας Πεντέλης) με 2 νίκες και 4 ήττες.

Η Κωνσταντίνα Τσολάκη (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) δεν μπόρεσε να καταγράψει νίκη στον προκριματικό γύρο και ολοκλήρωσε την παρουσία της με την 90η θέση ανάμεσα σε 95 αθλήτριες.

Στο γύρο των “128” η Θεοδωροπούλου πέρασε άνευ αγώνα, η Μπορονκάυ επικράτησε επί της Τσέχας Βάντα Βιζλουσίλοβα με 15/5. Από την άλλη, η Ροδοπούλου ηττήθηκε από την Ουγγαρέζα Ρέκα Σαλαμόν με 15/13 και κατέκτησε την 66η θέση.

Στις μάχες για την είσοδο στις “32” καλύτερες η Θεοδωροπούλου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) ηττήθηκε με 15/6 από την Ιταλίδα Καρόλα Μακάνιο και η Μπορονκάυ (Λύγκας Πεντέλης) ηττήθηκε από την Πολωνή Γκλόρια Κλούγκχαρτ με 15-5. Ο

Έτσι, ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη διοργάνωση με την 46η και την 64η θέση ανάμεσα σε 95 αθλήτριες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία