fbpx

Ευρωπαϊκό U17: 16ος ο Γρόλλιος στην Εσθονία

Ευρωπαϊκό U17: 16ος ο Γρόλλιος στην Εσθονία

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Τετάρτης (22/2) για την Ελλάδα, αφού ο Θωμάς-Αβραάμ Γρόλλιος ηττήθηκε στους “16” από τον Ρουμάνο Κασιάν Σίντου με 15/3.

Ο Έλληνας ξιφομάχος που προπονείται με τους Γιώργο Τσουρούτα και Παναγιώτη Τεληπορανίδη κατέκτησε την 16η θέση ανάμεσα σε 77 αθλητές σε πολύ μικρή ηλικία και έχει όλο το μέλλον μπροστά του για ακόμα καλύτερα πλασαρίσματα.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, ο Γκυ Γιώργος Λεωτόν (Άρης Θεσσαλονίκης) ηττήθηκε από τον Βούλγαρο Νικολάι Τόμας Γκεοργκίεφ με 15/8, ο Συνοδινός Πασχαλιδίογλου (ΑΟ Ασπίδα) ηττήθηκε από τον Ουκρανό Ντανιίλ Σκορόχοντ με 15/12 και ο Νίκος Περγάμαλης (ΑΟ Ασπίδα) ηττήθηκε από τον Ιταλό Φραντσέσκο Παγκάνο με 15/7.

Οι τρεις Έλληνες αθλητές κατέκτησαν την 41η, την 45η και την 52η θέση αντίστοιχα μεταξύ 77 αθλητών, και ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους προσπάθειες.

Όσον αφορά τις νεανίδες η Νεφέλη Ρασπόπτση κατέκτησε την 67η θέση στο ξίφος μονομαχίας.

Από την άλλη, η Βασιλική Μπίζα (ΑΟΦΙΨ Ίριδα) σημείωσε 1 νίκη σε 5 αναμετρήσεις, ενώ η Μαρία Παγώνη (ΛΟ Βάρης) και η Δανάη Κασιμάτη (ΑΛΞ Χανίων) δεν μπόρεσαν να σημειώσουν νίκη στον προκριματικό γύρο. Ολοκλήρωσαν την παρουσία τους με την 83η, την 97η και την 97η θέση μεταξύ 98 αθλητριών.

Την Πέμπτη (23/2), στη “μάχη” θα μπουν οι ομάδες της Ελλάδας στο ξίφος μονομαχίας ανδρών, στο ξίφος ασκήσεως γυναικών και στη σπάθη γυναικών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία