fbpx

Ευρωπαϊκό U17: Στην 11η θέση ο Καραμπάσης στο ξίφος μονομαχίας

Ευρωπαϊκό U17: Στην 11η θέση ο Καραμπάσης στο ξίφος μονομαχίας

Την 11η θέση κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης στο ξίφος μονομαχίας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων (U17), που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας, το χρονικό διάστημα 21-28/02.

Ο νεαρός ξιφομάχος του ΑΟ Αρίστων Παιανίας στη φάση των “16” δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ισραηλινού, αλλά και No. 13 στην Ευρώπη, Αλόν Σαρίντ, καθώς ηττήθηκε με σκορ 15-11, και πλέον η προσοχή του θα επικεντρωθεί στο ομαδικό, και στη συνέχεια στο παγκόσμιο εφήβων του Πλόβντιβ τον Απρίλιο.

Στους “32” της διοργάνωσης, ο Καραμπάσης είχε επικρατήσει του Γάλλου, αλλά και No. 9 στην Ευρώπη, Αϊνά Ραχαμεφί, με σκορ 15/13, ενώ ήταν και ο μοναδικός Έλληνας εκπρόσωπος από τη φάση των “32” και μετά.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές στο ξίφος μονομαχίας, στη φάση των “64” σταμάτησε η πορεία του Αλέξανδρου Τουρμάν (ΑΟΦΙΨ Ίριδα) και του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας), που κατέκτησαν την 34η και 46η θέση αντίστοιχα.

Παράλληλα, δεν κατάφερε για πολύ λίγο να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό ο 14χρονος Βασίλης Τσώκας (ΟΞΙΦ), που κατέκτησε την 82η θέση στο σύνολο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία