fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο, Γεωργιάδου: «Αν είναι όνειρο, μη με ξυπνήσετε – Χρυσό μετάλλιο στην Τασκένδη» (pics)

Παγκόσμιο Κύπελλο, Γεωργιάδου: «Αν είναι όνειρο, μη με ξυπνήσετε – Χρυσό μετάλλιο στην Τασκένδη» (pics)

Στην κορυφή του βάθρου στην Τασκένδη ανέβηκε η Δέσποινα Γεωργιάδου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης Γυναικών, νικώντας στον “εμφύλιο” τελικό της διοργάνωσης την αξιόμαχη Δώρα Γκουντούρα, με σκορ 15/10.

Η Γεωργιάδου πήρε το δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο μετά από αυτό του Grand Prix της Τύνιδας, ενώ η Γκουντούρα επέστρεψε στο βάθρο μετά το χάλκινο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Αλγερίου το Νοέμβριο.

Σήμερα Κυριακή (12/02) η Γεωργιάδου θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της για την κατάκτηση της κορυφής στο Ουζμπεκιστάν, αλλά και να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια της, υποστηρίζοντάς την από την αρχή μέχρι το τέλος, μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

«Αν είναι όνειρο, μη με ξυπνήσετε! Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τασκένδης. Και το απίστευτο είναι πως δύο Ελληνίδες ήταν στην πρώτη και στη δεύτερη θέση των μεταλλίων στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Συγχαρητήρια Δώρα Γκουντούρα», έγραψε αρχικά η Δέσποινα Γεωργιάδου.

«Ευχαριστώ τον Χρήστο Σαΐνη που με κράτησε ψύχραιμη σε όλες αυτές τις στιγμές έντασης, και που έμεινε δίπλα μου καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, αλλά και τη στιγμή της επιτυχίας μου. Ευχαριστώ τον προπονητή Κρίστιαν Μπάουερ για όλη τη σκληρή δουλειά και την προετοιμασία, ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές της ακαδημίας του Κρίστιαν Μπάουερ, που στάθηκαν στο πλευρό μου όλη τη μέρα, αλλά και σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας που μέσα από τη σκληρή δουλειά με κάνουν καλύτερο άνθρωπο και καλύτερη αθλήτρια.

Ευχαριστώ και τις συμπαίκτριές μου, Μαρίνα Παΐζη και Κλαίρη Μπένου, που με υποστήριξαν. Και τέλος, ευχαριστώ την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τον Παναθηναϊκό, για την απίστευτη στήριξη που έχω τόσα χρόνια.

Σας ευχαριστώ όλους που με τη δική σας συμμετοχή κάνατε όλο αυτό πιθανό να συμβεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία