fbpx

19οι Μεσογειακοί U17: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο η Άννα-Καλλιόπη Κουρούση στη σπάθη

19οι Μεσογειακοί U17: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο η Άννα-Καλλιόπη Κουρούση στη σπάθη

“Ασημένια” η Άννα-Καλλιόπη Κουρούση στη σπάθη, στους 19ους Μεσογειακούς αγώνες U17, που διεξάγονται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας αυτό το Σαββατοκύριακο (11-12/02).

Η νεαρή Ελληνίδα ξιφομάχος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης, έχοντας απολογισμό τεσσάρων προκρίσεων (η πρώτη ήταν bye), στο δρόμο για το βάθρο.

Στη φάση των “32”, όπως προαναφέραμε, πέρασε δίχως αγώνα η Κουρούση, για να αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Ελίσα Γκράσι στον επόμενο γύρο και να την κερδίσει με σκορ 15/10.

Στα προημιτελικά, η Κουρούση επιβλήθηκε της επίσης Ιταλίδας Μαρτίνα Ντι Μάουρο με σκορ 15/6, για να βρεθεί στα ημιτελικά και να επικρατήσει της Ιταλίδας Φραντσέσκα Ρομάνα Λεντίνι με σκορ 15/6, και να περάσει στον μεγάλο τελικό.

Στον τελικό, ηττήθηκε από την Ισπανίδα Χίναρ Μάτε Βαλβέρδε με σκορ 15/9, και κατέκτησε τη 2η θέση στην Κροατία.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις των Ελληνίδων αθλητριών, η Αικατερίνη Λυτίνα έφτασε στην 8η θέση, η Αναστασία Φραγκοπούλου στην 11η θέση, η Χρυσούλα Τσοκαροπούλου, η Γαβριέλα Στεργίου Κοκκώση στη 16η θέση, η Μάρθα-Ευαγγελία Καβέλη στη 18η θέση και η Αναστασία Τσόκου στην 19η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία