fbpx

Eurocup U17: 5η θέση για την Ελλάδα στο ομαδικό με τους Καραμπάση, Θεοδωρόπουλο, Πασσιά και Τσώκα

Eurocup U17: 5η θέση για την Ελλάδα στο ομαδικό με τους Καραμπάση, Θεοδωρόπουλο, Πασσιά και Τσώκα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για την Ελλάδα με τα ομαδικά εφήβων το Thessaloniki Eurocup U17, στο ξίφος μονομαχίας, που έγινε στη ΧΑΝΘ, αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/01).

Η 1η ελληνική ομάδα με τους Καραμπάση, Θεοδωρόπουλο, Τσώκα και Πασσιά πέρασε άνευ αγώνα τον πρώτο γύρο και ξεκίνησε απευθείας από τη φάση των “16”.

Εκεί, απέκλεισε την ομάδα της Βουλγαρίας με 45-31 και μπήκε στην τελική οκτάδα. Στην κρίσιμη αναμέτρηση για το εισιτήριο του ημιτελικού με την 1η ομάδα του Ισραήλ, οι Έλληνες το πάλεψαν αλλά τελικά ηττήθηκαν με 44-41.

Αργότερα, συνέχισαν την προσπάθειά τους στους αγώνες κατάταξης στους οποίους νίκησαν και την ομάδα την Τουρκίας (45-39) και την ομάδα της Ολλανδίας για να καταλήξουν οριστικά στην 5η θέση μεταξύ 23 ομάδων.

Στις “16” καλύτερες ομάδες πέρασε και η 4η ομάδα της Ελλάδας με τους Κατσίνο, Μήνο, Μαντζούκα και Νοταρά.

Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην 17η θέση (2η ομάδα), 18η θέση (3η ομάδα) και 21η θέση (5η ομάδα).

Η Ουκρανία δεν άφησε κανένα περιθώριο στο ομαδικό των εφήβων. Η 1η ομάδα στην οποία μέλος ήταν και κυπελλούχος εφήβων, Μαξίμ Πέρτσουκ, πήρε το χρυσό μετάλλιο και ακολούθησε η 2η ουκρανική ομάδα. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε το Ισραήλ, το οποίο στο δρόμο του απέκλεισε και την 1η ομάδα της Ελλάδας.

Οι τρεις ομάδες του βάθρου των νικητών:
1. Ουκρανία 1 (Λαβρεντίεφ, Πέρτσουκ, Λεπκάνιτς, Γκούλα)
2. Ουκρανία 2 (Μικτένκο, Μικιτένκο, Προκόφιεφ, Ντούρνεβιτς)
3. Ισραήλ (Γκιβόλι, Λίμαν, Κάμινερ, Σαρίντ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία