fbpx

Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17: Στην 14η θέση Παπαπετροπούλου, Κουρούση, Χατζάκου Καλλιόπη και Χατζάκου Ιωάννα

Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17: Στην 14η θέση Παπαπετροπούλου, Κουρούση, Χατζάκου Καλλιόπη και Χατζάκου Ιωάννα

Τη 14η θέση κατέκτησαν οι Αλεξάνδρα Παπαπετροπούλου, Άννα-Καλλιόπη Κουρούση, Καλλιόπη Κατζάκου και Ιωάννα Χατζάκου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, το οποίο αποτελεί την 7η και τελευταία στάση του Ευρωπαϊκού circuit U17, πριν από το Ευρωπαϊκό του Ταλίν.

Οι νεαρές αθλήτριες των σωματείων Ε Κωστέα Γείτονα και ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων πραγματοποίησαν τις καλύτερες εμφανίσεις συγκριτικά με όλες τις Ελληνικές συμμετοχές των νεανίδων, φτάνοντας μέχρι τη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Στη φάση των “64” είχαν bye πρόκριση, για να περάσουν στις καλύτερες “32” της διοργάνωσης, και να επικρατήσουν της 3ης ομάδας της Ιταλίας με σκορ 45/32.

Στη φάση των “16” αποκλείστηκαν από την 1η ομάδα της Ιταλίας με σκορ 45/33, και οδηγήθηκαν στους αγώνες για τη διεκδίκηση των θέσεων 13 έως 16. Εκεί αντιμετώπισαν την 3η ομάδα της Βουλγαρίας, από την οποία ηττήθηκαν με σκορ 45/44, κατακτώντας έτσι την 14η θέση στην κατάταξη.

Την 24η θέση κατέκτησε η 2η ομάδα της Ελλάδας, αποτελούμενη από τις Αθηναίου Δέσποινα (ΑΟΧ Χαλκίδας), Φωτιάδη Δανάη Γεωργία (ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων), Λύτινα Κατερίνα (ΑΟ Ασπίδα) και Ψωφάκη Δανάη Πηγή (ΑΟ Ασπίδα).

Την 27η θέση στη διοργάνωση κατέκτησε η 3η ομάδα της Ελλάδας, αποτελούμενη από τις Τσοκαροπούλου Αργυρώ (ΟΣΦΠ), Τσοκαροπούλου Χρυσούλα (ΟΣΦΠ) και Καβέλη Ευαγγελία Μάρθα (ΟΣΦΠ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία