fbpx

Eurocup U17: Στην 9η θέση ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης – Οι θέσεις των Ελλήνων ξιφομάχων

Eurocup U17: Στην 9η θέση ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης – Οι θέσεις των Ελλήνων ξιφομάχων

Στην 9η θέση ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του προσπάθειες ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης στο Thessaloniki Eurocup U17, που διεξάγεται στη ΧΑΝΘ, αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/01).

Ο νεαρός αθλητής του ΑΟ Άριστον Παιανίας είχε την καλύτερη επίδοση και θέση από κάθε άλλο Έλληνα αθλητή, έχοντας απολογισμό 3 προκρίσεις (στη φάση των “128” είχε bye πρόκριση) και μία ήττα στη φάση των καλύτερων “16”.

Αρχικά επικράτησε του Ισραηλινού Ρον Γκέρτσμαν (Μακάμπι Μόντιν) με σκορ 15/9 στη φάση των “64”, έχοντας προκριθεί εκεί άνευ αγώνα, ενώ στον επόμενο γύρο αντιμετώπισε τον συμπατριώτη του Αλέξανδρο Σύρο Τούρμαν (Ίριδα), τον οποίο και κέρδισε με σκορ 15/12.

Στη φάση των “16” ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Γάλλο Μάξιμο Ντελεβακέ με σκορ 14/15, και με βάση τα κριτήρια ισοβαθμίας στην κατάταξη, αναδείχθηκε 9ος, ανάμεσα σε 150 αθλητές.

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν επίσης και οι Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Βασίλειος Τσόκας, Αλέξανδρος Σύρος Τούρμαν, Αδάμ Ζαραβέλης, Απόστολος Βουλίκας και Αχιλλέας Αντώνιος Αντωνίου, που τερμάτισαν εντός του Top-50.

Οι θέσεις των Ελλήνων στο Thessaloniki Eurocup 17:
9. Καραμπάσης Κωνσταντίνος (ΑΟ Άριστον Παιανίας)
20. Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης (ΑΟ Άριστον Παιανίας)
24. Τσόκας Βασίλειος (ΟΞΙ Φλώρινας)
26. Σύρος Τούρμαν Αλέξανδρος (Ίριδα)
32. Ζαραβέλης Αδάμ (ΟΞΙ Φλώρινας)
39. Βουλίκας Απόστολος (Ξιφομάχος)
42. Αντωνίου Αχιλλέας Αντώνιος (Ίριδα)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία