fbpx

Eurocup U17: Στην 9η θέση Καραμπάση, Βασιλάτου, Κασιμάτη και Δημοσθένους – Οι θέσεις των Ελληνίδων ξιφομάχων

Eurocup U17: Στην 9η θέση Καραμπάση, Βασιλάτου, Κασιμάτη και Δημοσθένους – Οι θέσεις των Ελληνίδων ξιφομάχων

Στην 9η θέση έφτασε η δεύτερη ομάδα της Ελλάδας, αποτελούμενη από τις Ασπασία Καραμπάση, Δάφνη Βασιλάτου, Δανάη Κασιμάτη και Όλγα Ναυσικά Δημοσθένους, στο Thessaloniki Eurocup U17, που διεξάγεται στη ΧΑΝΘ, αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/01).

Οι Ελληνίδες αθλήτριες είχαν bye πρόκριση στη φάση των “32”, και στον επόμενο γύρο αποκλείστηκαν από την 4η ομάδα της Ουκρανίας, χάνοντας με σκορ 43/45.

Παίζοντας για τις θέσεις 9-16, η Ελληνική ομάδα επικράτησε αρχικά της 4ης ομάδας του Ισραήλ με σκορ 34/45, ενώ στη συνέχεια επιβλήθηκαν της Κίνας με σκορ 45/38, διεκδικώντας τις θέσεις 9-12.

Η 3η ομάδα της Ελλάδας έφτασε στην 14η θέση, αποτελούμενη από τις Καρανίκα Μαρία, Καλημέρη Ολυμπία, Παλάσκα Σοφία και Παγώνη Μαρία, ενώ η 1η ομάδα της χώρας μας τερμάτισε 15η στην κατάταξη, αποτελούμενη από τις Μπίζα Βασιλική, Λελεκίδη Αικατερίνη Ελένη, Ρασπόπτση Ελευθερία Νεφέλη και Ρεντούμη Μελίνα.

Η 4η ομάδα της Ελλάδας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην 17η θέση, αποτελούμενη από τις Βασιλάκη Μαρία, Παπαπάνου Ελένη, Παβλίδου Χαρά Ιωάννα και Παγώνη Κωνσταντίνα, ενώ η 5η “γαλανόλευκη” τερμάτισε στην 19η θέση, αποτελούμενη από τις Τσουρδή Ευγενεία, Σύρου Τούρμαν Ίρις Αναστασία, Σκεμπέτζη Ειρήνη Παναγιώτα και Κατσαρού Ελένη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία