fbpx

Grand Prix Τύνιδας, Δέσποινα Γεωργιάδου: «Η νίκη μου οφείλεται στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου»

Grand Prix Τύνιδας, Δέσποινα Γεωργιάδου: «Η νίκη μου οφείλεται στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου»

Θρίαμβος για τη Δέσποινα Γεωργιάδου στο Grand Prix της Τύνιδας, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, επικρατώντας επί της Ισπανίδας Λουθία Μαρτίν-Πορτουγκές στον τελικό με 15/12.

Η Ελληνίδα ξιφομάχος, που ξεκίνησε από την αρχή έως το τέλος δυναμικά τους αγώνες της, δίκαια κατέκτησε την κορυφή, και έκανε για μία ακόμα φορά όλη την Ελλάδα περήφανη με το επίτευγμά της.

Στις δηλώσεις της στην ΕΟΞ (Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας) η αθλήτρια του Χρήστου Σαΐνη αναφέρθηκε στο πρωτόγνωρο συναίσθημά της μέσα στους αγώνες, ενώ ήταν φανερά ενθουσιασμένη και χαρούμενη με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Η Γεωργιάδου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή της, τη συναθλήτριά της, Δώρα Γκούντουρα, τον Θανάση Δελενίκα, αλλά και την ακαδημία Μπάουερ.

«Ήταν μια υπέροχη μέρα, ένιωθα χαλαρή αλλά ταυτόχρονα είχα απίστευτη συγκέντρωση. Ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα αυτό για μένα μέσα στους αγώνες. Ήταν επίσης μια δύσκολη μέρα με δυνατές αντιπάλους και δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά που ένιωσα μόλις κέρδισα», είπε αρχικά η Δέσποινα Γεωργιάδου.

«Πιστεύω ότι η σημερινή μέρα θα μείνει στη μνήμη μου πολύ έντονα. Ευχαριστώ πολύ τον Χρήστο Σαΐνη που ήταν μαζί μου σε όλους τους αγώνες, την Δώρα (Γκουντούρα), τον Θανάση Δελενίκα καθώς και την ακαδημία Μπάουερ. Η νίκη μου οφείλεται στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και με καθοδήγησαν μέχρι τη νίκη αυτή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία