fbpx

Διατήρησε την 1η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη το 2022 η Σταυρίνα Γαρυφάλλου

Διατήρησε την 1η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη το 2022 η Σταυρίνα Γαρυφάλλου

Μετά από τρία μετάλλια (χρυσό, χρυσό, χάλκινο) και δύο πλασαρίσματα στις top-16 (12η και 9η) στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα νεανίδων από το Σεπτέμβριο μέχρι και τον Νοέμβριο η Σταυρίνα Γαρυφάλλου πρόσθεσε άλλο ένα πολύ καλό πλασάρισμα στην τρομερή σεζόν που διανύει.

Με την 5η θέση στο κύπελλο της γαλλικής πόλης που βρίσκεται στα προάστια της Μασσαλίας η Γαρυφάλλου πρόσθεσε άλλους 42 βαθμούς στην βαθμολογική συγκομιδή της για την ευρωπαϊκή κατάταξη νεανίδων και διατηρεί με μεγάλη διαφορά την 1η θέση.

Η Γαρυφάλλου σε δηλώσεις της, είπε τα εξής: «Μένουν άλλοι 2 αγώνες μέχρι το πανευρωπαϊκό ένα στο Poznan και στην Νάπολη της Ιταλίας δύσκολοι αγώνες καθώς θα έχει συμμετοχές και από Αμερική . Οι αγώνες στην Γαλλία ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμένα και το ότι βρέθηκα στην 5 η θέση ανάμεσα σε τόσες αθλήτριες με χαροποιεί πολύ . Το μόνο που με ανησυχεί είναι ένας τραύματος μου που έγινε σε εκείνους τους αγώνες έχω είδη ξεκινήσει θεραπείες και ευελπιστώ μέχρι τους επόμενους αγώνες να είμαι καλά . Η πρώτη θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα καθώς προσπάθησα πολύ και εγώ και ο προπονητής μου για να φτάσουμε εκεί πάνω, αλλά το πιο δύσκολο είναι να παραμείνεις στην κορυφή παρά να την φτάσεις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία