fbpx

Οι δεσμεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού για το νέο σπίτι της ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ (pic)

Οι δεσμεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού για το νέο σπίτι της ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ (pic)

Δια στόματος του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η Ελληνική Πολιτεία δεσμεύτηκε για την κατασκευή του νέου κλειστού προπονητηρίου εντός του ΟΑΚΑ που θα στεγάσει την ελληνική ξιφασκία.

Στις 13 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανέλυσε, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού, αλλά και τις νέες κατασκευές και ανακατασκευές για τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις της Αττικής.

Ανάμεσα στα έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση εντός του ΟΑΚΑ είναι και η κατασκευή νέου κλειστού προπονητηρίου ύψους 7 εκατομμυρίων από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης το οποίο θα στεγάσει την ξιφασκία, το χάντμπολ και το τσιρλίντινγκ.

Η κατασκευή του προπονητηρίου είχε εξαγγελθεί από τον Υφυπουργό στις 17 Μαΐου 2022 κατά τη διάρκεια της σύσκεψης όλων των φορέων που επηρεάζονταν από την απόφαση εκχώρησης του κλειστού συγκροτήματος μπάσκετ του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 49 χρόνια, εντός του οποίου βρίσκεται και η αίθουσα που στεγάζει αυτή τη στιγμή την ελληνική ξιφασκία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία