fbpx

Κύπελλο σπάθης: Στην αίθουσα «Νίκος Γκάλης» του Αλεξάνδρειου Μελάθρου η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Κύπελλο σπάθης: Στην αίθουσα «Νίκος Γκάλης» του Αλεξάνδρειου Μελάθρου η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η αγωνιστική δράση της σπάθης με τα Κύπελλα U10, U13 και U17, που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο 17-18/12, στην αίθουσα «Νίκος Γκάλης» του Αλεξάνδρειου Μελάθρου.

Το διήμερο Κύπελλο Ελλάδας με επωνυμία «Άρης 2022-2023» έχει αναλάβει να διοργανώσει ο ομώνυμος σύλλογος της συμπρωτεύουσας υπό την αιγίδα της ΕΟΞ (Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας).

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε 3 ηλικιακές κατηγορίες: ανάπτυξης (U10), παμπαίδων – παγκορασίδων (U13) και εφήβων-νεανίδων (U17).

Οι πρώτες δύο θα διεξαχθούν το Σάββατο 17/12 με τη συμμετοχή 8 κοριτσιών U10, 32 αγοριών U10, 28 παγκορασίδων και 46 παμπαίδων, ενώ την Κυριακή 18/12 θα πάρουν θέση στις πίστες 39 νεάνιδες και 59 έφηβοι για το 3ο και τελευταίο κύπελλο σπάθης της σεζόν 2022-2023 για την ηλικιακή κατηγορία U17.

Ανάμεσά τους θα βρίσκονται και οι νικητές των προηγούμενων δύο κυπέλλων σπάθης της κατηγορίας. Η Αλεξάνδρα Παπαπετροπούλου (Ε Κωστέα Γείτονα) έχει ήδη κάνει το 2/2 στις νεάνιδες και θα διεκδικήσει και 3η νίκη, ενώ στους εφήβους έχουν από μία νίκη ο Συνοδινός Πασχαλιδιόγλου (ΑΟ Ασπίδα) και ο Θωμάς-Αβραάμ Γρόλλιος (Άρης). Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να παρακολουθείτε παράλληλα με την εξέλιξη των γύρων ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία