fbpx

Grand Prix: Προκρίθηκαν στις “32” Γκουντούρα και Γεωργιάδου – Αποκλείστηκε η Παΐζη

Grand Prix: Προκρίθηκαν στις “32” Γκουντούρα και Γεωργιάδου – Αποκλείστηκε η Παΐζη

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν τις αναμετρήσεις του στο κυρίως ταμπλό των “64”, οι Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Γκουντούρα, που συμμετέχουν στο Grand Prix της Ορλεάνης στη σπάθη.

Οι δύο Ελληνίδες κέρδισαν τις αντίπαλές τους και προκρίθηκαν στις “32” της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, η Γκουντούρα, αγωνίστηκε με την Μικέλα Μπάτιστον (Ιταλία) και κέρδισε με 15/9, ενώ η Γεωργιάδου επικράτησε της Γιούι Σάνο (Ιαπωνία) με 15/11.

Στον επόμενο γύρο η Γεωργιάδου θα αντιμετωπίσει τη Μεξικάνα Τζουλιέτ Τολέδο (Νο 48 FIE) την οποία έχει αντιμετωπίσει ξανά 2 φορές, το 2017 και το 2019 με το μεταξύ τους σκορ να είναι 1-1.

Η Γκουντούρα από την άλλη θα πάρει θέση απέναντι στη Γαλλίδα Σεσίλια Μπέρντερ (Νο146 FIE). Η 32χρονη Γαλλίδα που έχει ένα αργυρό και ένα χάλκινο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα από το 2015 και το 2017 αντίστοιχα επέστρεψε πρόσφατα στην ενεργό δράση μετά από τη γέννηση του παιδιού της.

Η Μαρίνα Παΐζη, που βρίσκεται και εκείνη στην Ορλεάνη, αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλό των “128”, με την Μπενεντέτα Μπαλντίνι και ηττήθηκε με 15/7.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία